- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τι αποκαλύπτει ο Σόιμπλε στον Α. Παπαχελά – Τι ευχήθηκε στον Τσίπρα
Αναδρομή σε όσα έγιναν και κρίσεις για το σήμερα
Αναδρομή στα όσα έγιναν αλλά και κρίσεις για το σήμερα της Ελλάδας κάνει ο Β. Σόιμπλε σε αποκλειστική του συνέντευξη που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 23:15 απόψε.
Στα αποσπάσματα που μετέδωσε απόψε το δελτίο ειδήσεων ο Β. Σόιμπλε αποκαλύπτει γιατί «ευχήθηκε» στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο όταν ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης, να μην κερδίσει τις εκλογές.
«Του ευχήθηκα για το δικό του συμφέρον να μην κερδίσει τις εκλογές γιατί δεν θα μπορούσε να τηρήσει τις υποσχέσεις του...Εάν η Ελλάδα επρόκειτο να παραμείνει στην Ευρωζώνη θα ήταν υποχρεωμένη να κάνει μεταρρυθμίσεις...» ανέφερε ο κ. Σόιμπλε.
«Εάν η Ελλάδα επρόκειτο να παραμείνει στην Ευρωζώνη θα ήταν υποχρεωμένη να κάνει μεταρρυθμίσεις. Κέρδισε τις εκλογές και προσπάθησε για μισό χρόνο να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, πράγμα που δεν πέτυχε και έτσι προκήρυξε νέες εκλογές και έκτοτε η κατάσταση βελτιώνεται. Το τίμημα, ωστόσο, που κατέβαλε η Ελλάδα εκείνο το μισό χρόνο ήταν η αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων του Τσίπρα κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης προεκλογικής εκστρατείας κατά του Σαμαρά» πρόσθεσε.
Πάντως, ο ίδιος αρνείται ότι εκείνος πρότεινε Grexit μετά το δημοψήφισμα του 2015.
Όπως μάλιστα αναφέρει, σχεδόν όλοι οι ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης « ήταν της άποψης ότι το καλύτερο για την Ελλάδα θα ήταν να πάρει ένα time out με την στήριξη της Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η στήριξη της κοινωνίας δεν σταματά σε αυτά τα οποία έχουμε εξαγγείλει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός
Η επίκληση της ουκρανικής επιχείρησης στο Κουρσκ
Ο βουλευτής Χανιών αμφισβητεί το μοντέλο της συλλογικής ηγεσίας
Στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση
Αφήνει αιχμές για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον «Καπετάνιο» του Παναθηναϊκού
Επιβεβαιώνονται τα στοιχεία για το ΑΕΠ - Αύξηση της καταναλωτικής δαπάνης κατά 1,8%
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις
«Έμαθες τι σημαίνει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος για σένα;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Αντικαθιστά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την αποπομπή της
Πώς η κρατική αρωγή μπορεί να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ασφάλιση κατοικιών, σύμφωνα με τον Στράτο Παραδιά
Έργο εθνικής σημασίας για την ενεργειακή αυτονομία και τη μείωση του κόστους
Τα «πηγαδάκια» και οι τόνοι που ανέβηκαν επικίνδυνα
Οι παρεμβάσεις που φέρνει σε νέο νομοσχέδιο το Υπουργείο Εργασίας
«Ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη οι επιμέρους εθνικές ιδιαιτερότητες»
Με C-27 ταξίδεψε στη Σλοβενία
«Δεν ανησυχούμε υπέρμετρα για κρίση χρέους στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.