Πολιτικη & Οικονομια

ΣΟΚ – Βρέθηκαν ίχνη gay-ονίων στους διαδρόμους του Jumbo!

Ύστερα από αυτοψία που έκανε επιτροπή γονέων με αφορμή το διαφημιστικό

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377017-778199.jpg

Ήταν μοιραίο να συμβεί τελικά… Όταν αφήνεις το κατάστημά σου ξέφραγο αμπέλι χωρίς να διενεργείς έστω έναν υποτυπώδη έλεγχο σεξουαλικών προτιμήσεων στην είσοδο, με αποτέλεσμα να μπαίνουν μέσα και να ψωνίζουν στους διαδρόμους μη Κανονικοί Άνθρωποι, δηλαδή gay και άλλα μολυσματικά στοιχεία, τα οποία αγγίζουν τα εμπορεύματα με τα gay χέρια τους που ποιος ξέρει που ήταν πριν, τελικά γίνεται το μοιραίο.

Έτσι, οι φόβοι που εξέφρασε στην επιστολή του προς τον ιδιοκτήτη του Jumbo ο Κανονικός γονέας από την Κρήτη σχετικά με τους κινδύνους που διατρέχει ένα παιδί του οποίου οι γονείς δεν θέλουν να του εξηγούν αλλά προτιμούν να το αφήνουν να παρακολουθεί πρωινάδικα και μεσημεριανές εκπομπές, επιβεβαιώνονται.

Η ασυνήθιστα υψηλή ποσότητα gay-ονίων που ανιχνεύθηκε στους διαδρόμους του καταστήματος όπου γυρίστηκε το διαφημιστικό, δείχνει ότι τα παιδιά κινδυνεύουν να κολλήσουν ομοφυλοφιλία ανά πάσα στιγμή. Ως γνωστόν το gay-όνιο είναι ιδιαίτερα μεταδοτικό και για την καταπολέμησή του απαιτείται μακροχρόνια θεραπεία με εξορκισμούς, αγρύπνιες και κατάρες.

Μάλιστα, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, επιτροπή κατοίκων κατά των μεταναστών πρόκειται να διενεργήσουν και αυτοί έρευνα με δικά τους ειδικά μηχανήματα προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο εκτός από τα gay-όνια, το δημοφιλές πολυκατάστημε έχει μολυνθεί και με μεταναστόνια, αφού στην σκανδαλώδη διαφήμιση εμφανίζεται κι ένας ιθαγενής από το Μπαγκλαντές.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ