- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Βρήκαν αυτοκόλλητα «Legalize It» στο κόκπιτ του Αλέξη Τσίπρα!
Υποψίες ότι ο πρωθυπουργός πέταξε για να διαφημίσει την πολιτική του ατζέντα


Διαψεύδονται όσοι έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Αλέξη Τσίπρα ότι έπαθε Πάνο Καμμένο στο πλαίσιο ενός φτηνού επικοινωνιακού τρικ, που στόχο είχε να κατευνάσει όσους εξαγριώθηκαν με το νομοσχέδιο για τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου, προσφέροντάς τους γενναίες δόσεις μιλιταριστικής αγαλίασης.
Διότι όπως φαίνεται, ο πρωθυπουργός δεν ξεπέφτει σε τέτοια φτηνά κόλπα. Το αντίθετο μάλιστα. Παραμένει πιστός στην προοδευτική ατζέντα της κυβέρνησής του. Την οποία προωθεί με κάθε τρόπο. Ακόμα και με εναλλακτικά αυτοκόλλητα, σαν αυτά που βρέθηκαν στο κόκπιτ του «γαλανόλευκου» F-16 με το οποίο πέταξε στο Αιγαίο.
Μάλιστα όπως αναφέρεται σε νέο non-paper από το Μέγαρο Μαξίμου, η φράση «πετάει-πετάει ο Πρωθυπουργός» που περιλαμβάνοταν στο προηγούμενο non paper, θα έπρεπε να υποψίασει τους δημοσιογράφους και να τους δείξει τις πραγματικές προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «επιδιώκει να συνενώσει για άλλη μια φορά τους Έλληνες –ΑΝΕΛικούς και ΣΥΡΙΖαίους– και να τους θυμίσει ότι εκτός από το τσίπουρο και τον ήλιο, οι ξένοι δεν θα μας πάρουν ούτε τα δενδρύλλιά μας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μειωμένες κατά 36% οι μεταναστευτικές ροές
Ενώ η Τουρκία γίνεται όλο και πιο επιθετική, ενώ η Ευρώπη πασχίζει να ανασυνταχθεί στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της αμερικανικής πολιτικής, εμείς συζητάμε παλαβομάρες
Για πρωτοφανή επίθεση σε βάρος της κάνει λόγο η βουλευτής - Η ανάρτησή της
«Εκταταμένη η ατζέντα των συνομιλιών»
Η ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης
Οι συνταξιούχοι που θα πληρωθούν την Παρασκευή
Ο έντονος διάλογος με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας
Η πτήση είχε απογειωθεί από το Παρίσι με προορισμό την Αθήνα
Ποιοι εργαζόμενοι το δικαιούνται
Η πρώτη φάση ξεκινά άμεσα και συγκεκριμένα από τη 1η Απριλίου
Στο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα ενέργειας, τεχνολογίας και AI καθώς και τουρισμού
Το μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από την ακριτική Λήμνο
Όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή επέτειο
«Προϋπόθεση επίσης για την πρόοδο, είναι πάντα η αυτογνωσία»
«Η Ελλάδα είναι πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας που επιδιώκει την προκοπή του»
Οι απαλλαγές συμπεριλαμβάνονται σε νομοθετική ρύθμιση, η οποία προωθείται άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή
Ο πέμπτος μέσα σε λίγες ημέρες
Τι αναφέρει για τις αμυντικές δαπάνες
Ήταν προγραμματισμένο για τον Απρίλιο
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επισήμανε πως το σιδηροδρομικό δίκτυο νοσεί βαθιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.