Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κοντονής θυμήθηκε τον Φύσσα στην αλλαγή φύλου και έγινε χαμός

«Για του Χριστού τη φύση τον σκοτώσατε;» αναρωτήθηκε, απευθυνόμενος στη Χρυσή Αυγή

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375944-775861.jpg

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το επίμαχο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο αρμόδιος υπουργός Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε στη διάταξη που αφορά στην αλλαγή φύλου και απευθυνόμενος στη Χρυσή Αυγή, είπε: «Για του Χριστού τη φύση σκοτώσατε τον Φύσσα; Για του Χριστού την πίστη την αγία σκοτώσατε τους μετανάστες;».

Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν την έκρηξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανζουρλισμός στην αίθουσα και τον Σπύρο Λυκούδη, που εκτελεί χρέη προέδρου, να επιχειρεί να ρίξει τους τόνους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY