Πολιτικη & Οικονομια

Γέμισαν οι κρυψώνες στη Βουλή ενόψει της ψηφοφορίας για το φύλο

Γραμματεία προς βουλευτές: «Μην ικετεύετε για καβάτζες. Είμαστε πλήρεις»

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375798-775588.jpg

Σε έναν αγώνα δρόμου της τελευταίας στιγμής έχουν επιδοθεί τα μέλη των κοινοβουλευτικών ομάδων αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί, προκειμένου να βρουν ένα μέρος να «εξαφανιστούν» όσο διαρκεί η ψηφοφορία για τον προσδιορισμό του φύλου.

Στόχος τους να μην φανεί ότι καταψηφίζουν το νομοσχέδιο αλλά ούτε να χαλάσουν τις σχέσεις τους με την Εκκλησία αλλά και να ικανοποιήσουν τους συντηρητικούς ψηφοφόρους τους που δεν εγκρίνουν τέτοιου είδους αίσχη.

Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο να πάρουν όντως μια θέση, αρχηγοί και βουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα φροντίζουν να κρυφτούν για λίγο σε ντουλάπια, χαρτόκουτα, ακόμα και σε κάδους απορριμάτων, για να μην υπάρχει καταγεγραμμένο στην κάμερα το «ναι» τους στο νομοσχέδιο.

Μάλιστα πολλοί φροντίζουν να βρουν και κάποια επίσημη δικαιολογία. Η Φώφη Γεννηματά π.χ. ανακοίνωσε ότι θα περιοδεύσει εσπευσμένα στην Κρήτη ενώ ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται ότι θα λείψει επειγόντως στη Βραζιλία προκειμένου να βοηθήσει στις προετοιμασίες του καρναβαλιού.

Πάντως, όπως ανακοινώθηκε, μετά το πέρας της ψηφοφορίας, οι πολιτικοί αρχηγοί θα επιστρέψουν κανονικά στα καθήκοντά τους και θα συνεχίσουν να εκφωνούν λόγους για το θάρρος με το οποίο αντιμετωπίζουν τα συμφέροντα και για το πόσο δεν φοβούνται να συγκρουστούν προκειμένου να υπηρετήσουν τις ιδέες τους.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ