Πολιτικη & Οικονομια

Wind και ΟTS αναλαμβάνουν τις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Όπως ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής ο Ν. Αλιβιζάτος, με επιστολή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374759-773529.jpg

Οι εταιρείες WIND και OTS θα αναλάβουν τη διαξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της προοδευτικής παράταξης. Οι διαπραγματεύσεις ήταν έντονες όλο το Σαββατοκύριακο και τελικά συμφωνήθηκε το οικονομικό σκέλος. Όμως, οι εκπρόσωποι των εταιρειών ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν σχετικά με την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού.

Όπως ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής ο Ν. Αλιβιζάτος, με επιστολή που τους έστειλε, αυτό ενδέχεται να επηρεάσει το χρονδιάγραμμα για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Επίσης, ο Ν. Αλιβιζάτος ζήτησε από τους εκπροσώπους των υποψηφίων να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί να υπάρξουν αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείου του Ν. Αλιβιζάτου:

«Κατά την σημερινή συνεδρίασή της, η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας  διαπίστωσε ότι και οι 10 υποψήφιοι για  εκλογή ως επικεφαλής του νέου πολιτικού κόμματος υπέβαλαν τον ελάχιστο προβλεπόμενο αριθμό υπογραφών υποστήριξης και επικύρωσε τις υποψηφιότητές τους.

Έτσι, υποψήφιοι κατά την  προσεχή εκλογή θα είναι (κατ’ αλφαβητική σειρά)  οι κκ. Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης.

Κατά τα λοιπά, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάθεση του έργου της διοργάνωσης της on line ψηφοφορίας σε κοινοπρακτικό σχήμα από εταιρίες που είχαν υποβάλει σχετική προσφορά και εξουσιοδότησε τριμελή επιτροπή υπό τον πρόεδρό της  να διαπραγματευθεί τους ειδικότερους όρους της  σύμβασης που θα υπογραφεί».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ