Πολιτικη & Οικονομια

Χατζηδάκης: Να περάσουμε από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών για όλους

«Μόνο με μια άλλη οικονομική πολιτική μπορούμε να κάνουμε το ποιοτικό άλμα»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373451-771018.jpg
αρχείο ΑΠΕ

«Με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οικονομία θα συνεχίζει να σέρνεται. Μόνο με μια άλλη οικονομική πολιτική μπορούμε να κάνουμε το ποιοτικό άλμα και να περάσουμε από την τραυματισμένη Ελλάδα και την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών για όλους», τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων προσθέτοντας πως αυτή την πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να την εφαρμόσει.

Σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει παραπλανήσει τους πολίτες και πως η κοινωνία πληρώνει ακριβά τους πειραματισμούς της κυβέρνησης. 

Ο κ. Χατζηδάκης αποτιμά θετικά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ («ήταν σοβαρός και μετρημένος, δεν παρασύρθηκε σε υποσχέσεις και λαϊκισμούς», επισημαίνει).

Επιπλέον, ο Κ. Χατζηδάκης με τη συνέντευξη στο Πρακτορείο υποστηρίζει ότι «οι πολιτικές εξελίξεις μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν απρόβλεπτες, όσο η οικονομία σέρνεται και οι πολίτες δεινοπαθούν από τους φόρους και τις άλλες πολιτικές αυτής της κυβέρνησης». 

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Τουλάχιστον από όλη αυτή την περιπέτεια (σ.σ. με τη σημερινή κυβέρνηση) ας βγει κάτι θετικό: να ξεμπερδέψουμε οριστικά με τον λαϊκισμό και να αντιληφθούμε τη σημασία του να είναι κανείς σοβαρός!».

Για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό κάνει λόγο για «τραγικούς χειρισμούς» που έγιναν από την κυβέρνηση, ενώ ζητά να αναληφθούν πολιτικές ευθύνες. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

androulakis-adwnis
«Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις» - Η ανάρτηση Γεωργιάδη για την επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Καισαριανή

«Σπάει καθημερινά τα δικά του ρεκόρ γραφικότητας ο υπουργός Υγείας, μήπως τελικά στόχος του είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες», απαντάει το ΠΑΣΟΚ

Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του - «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του - «Η κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής»

Ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα την πολιτική του διακήρυξη - Περιγράφει ως «κρίσιμη πολιτική αναγκαιότητα» την σύγκλιση των τριών ρευμάτων της Αριστεράς του 20ού αιώνα

Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως
Κεραμέως: Η πρόταση Ανδρουλάκη για 4ήμερη εργασία είναι επικίνδυνη, ατεκμηρίωτη και ανησυχητική

«Είναι μία πρόταση η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε λουκέτα χιλιάδων επιχειρήσεων μικρομεσαίων» σημειώνει η υπουργός Εργασίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY