Πολιτικη & Οικονομια

Με μουσική Baywatch υποδέχθηκε η μπάντα στρατού τον Πάνο Καμμένο στον Σαρωνικό

Πήγε εκτάκτως από την Θεσσαλονίκη για να συντονίσει τον καθαρισμό των «υδατανθράκων»

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371858-768223.jpg

Μέσα στην βιασύνη του λόγω της επείγουσας κατάστασης δεν πρόλαβε καν να βγάλει την στολή του Rocky και να φορέσει εκείνη του ναυαγοσώστη-οικολόγου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που έφτασε σήμερα το πρωί στις ακτές του Σαρωνικού για να λύσει το θέμα.

Ο κ. Καμμένος εξέτασε τις παραλίες συνοδευόμενος με την μπάντα του στρατού, που σε όλη τη διάρκεια της επιθεώρησης τον εμψύχωνε παιανίζοντας το μουσικό θέμα από την τηλεοπτική σειρά Baywatch, αφού δεν υπάρχει κάποια άλλη ταινία όπου ο Συλβέστερ Σταλόνε να αποτρέπει οικολογικές καταστροφές.

Στη συνέχεια ο ΥΠΕΘΑ κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ψαριών και των γλάρων που χάθηκαν εξαιτίας των υδατανθράκων και τόνισε πως όταν η κυβέρνησή του (εδώ η μπάντα άρχισε να παίζει το θέμα από την ταινία «Λίνκολν») αντλήσει τους υδρογονάνθρακες τα πουλιά και τα ψάρια δεν θα πάθουν τίποτα γιατί η άντληση θα γίνει με μικρά, διακριτικά καλαμάκια του φραπέ. 


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ