Πολιτικη & Οικονομια

Ο Τζανακόπουλος θεωρεί ότι το «ντου» του Ρουβίκωνα στη Βουλή ήταν ακτιβιστική δράση

«ΝΔ και ΜΜΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν εικόνα ανασφάλειας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365663-756163.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στη Βουλή, επιτέθηκε στη ΝΔ, αλλά και σε μερίδα των ΜΜΕ, λέγοντας ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν εικόνα ανασφάλειας.

«Έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια, η Αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει, και δεν υπάρχει νόημα στο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα» είπε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY