Πολιτικη & Οικονομια

Ο Καρανίκας κάνει επίθεση στον Σαββόπουλο

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού τον κατηγορεί και για κλοπή τραγουδιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363828-752642.jpg
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Όλοι μαζί μπορούμε να δείρουμε την γυναίκα μας, τα παιδιά μας, να κλέψουμε το κράτος, να υποκλιθούμε σε Ναζιστές... ακούγοντας τον Σαββόπουλο Αμοραλ της κλοπής τραγουδιών» γράφει στο facebook ο φίλος και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

Ο Καρανίκας εξαπολύει επίθεση στον Έλληνα τραγουδοποιό και μεταξύ άλλων τον κατηγορεί για «κλοπή τραγουδιών». Στην ανάρτησή του βάζει σε ένα μίξερ τα πάντα: τους γκέι, τα αυθαίρετα, τον ναζισμό, τον Παττακό, την ΝΔ κ.ά.

Η ανάρτησή ως έχει: «Θα το κατεβάζουν, θα ανεβαίνει. Η αναπαραγωγή τους εχει τρελάνει “όλοι μαζί μπορούμε” να δείρουμε την γυναίκα μας, τα παιδιά μας, να κλέψουμε το κράτος, να βγάλουμε τα λεφτά μας έξω, να κάνουμε αργομισθίες, να φοροδιαφύγουμε, να κλέψουμε με τις ΜΚΟ, να βασανίσουμε μετανάστες και πρόσφυγες, να βρίσουμε τους γκέι, να χτίσουμε αυθαίρετα, να μπαζώσουμε την παραλία μπροστά στο εξοχικό μας, να αφήσουμε απλήρωτους τους εργαζόμενους, να πληρώσουμε για να πάρουμε πτυχίο, να κρίνουμε με προκατάληψη, να ρουφιανέψουμε τον συνάνθρωπο μας και να τον εκμεταλλευτούμε, να υποκλιθούμε σε Ναζιστές και πρίγκιπες, να γλύψουμε τον Παττακό, να λείψουμε από την ιστορία, να την παραγράψουμε, να κάνουμε τον σταυρό μας, να πάμε εκκλησία, να ψηφίσουμε ΝΔ 

…ακούγοντας τον Σαββόπουλο Αμοράλ της κλοπής τραγουδιών και όλα να ταιριάξουν .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ