Πολιτικη & Οικονομια

Εμετικό ομοφοβικό σχόλιο του Νεοδημοκράτη τέως διοικητή του νοσοκομείου «Ελπίς»

Για πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363091-751060.jpg
.facebook.com/theo.giannaros

Ο τέως διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» και μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Γιάνναρος προχώρησε σε ένα άκρως ρατσιστικό και ομοφοβικό σχόλιο εναντίον μέλους του ΣΥΡΙΖΑ για το οποίο δηλώνει και αμετανόητος.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: Σε gay bar στο Γκάζι, γνωστός πολιτικός ΣΥΡΙΖΑ, με ζαρωμένη μούρη, εισήλθε με την αγαπημένη του...Μήτσο!

Το εμετικό σχόλιο κατέβηκε έπειτα από σωρεία αντιδράσεων, ωστόσο λίγο αργότερα ο ίδιος το ξανανέβασε σχολιάζοντας: Επαναφέρω κατόπιν απαίτησης. Και συνέχισε με απανωτά tweets να υπερασπίζεται τις ρατσιστικές απόψεις του γράφοντας: «Σε ένα πολιτικό δεν αρμόζει να προκαλεί! Έγραψα ότι είδα και σε όποιον αρέσει. Φίλη με προέτρεψε να το κατεβάσω και ήταν λάθος! Παίρνουν θάρρος!» και «Υπερτιμούν κάποιοι την υποτιθέμενη δύναμη τους! Ας αναλογιστούν αν οι ίδιοι προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα. Ο σεβασμός είναι αμφίδρομος!» και «Βέβαια... έχετε δίκιο, εσείς όλοι που κράζετε! Στο δρόμο πλέον... θα φοράμε το κράνος ανάποδα, μπας και δούμε κάτι που δεν πρέπει!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ