Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κοντονής έκανε αέρα στον Πάνο Καμμένο κατά τη συζήτηση στη Βουλή

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360831-747273.jpg

Μια σπάνια στιγμή αλληλεγγύης και ανθρωπιάς έζησε η Βουλή.  Ήταν η στιγμή που η συζήτηση της επερώτησης για τις επαφές του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη Γιανουσάκη είχε ανάψει με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα. Και ο Πάνος Καμμένος να αρχίσει να δυσφορεί και να ιδρώνει.

Τότε, αν και ανήκει σε διαφορετικό κόμμα από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο Σταύρος Κοντονής έκανε μια συγκινητική κίνηση: έβγαλε από τον χαρτοφύλακά του μια βεντάλια και έκανε αέρα στον Πάνο Καμμένο για να τον ανακουφίσει, ενώ ταυτόχρονα απαντούσε στο ανήθικο σφυροκόπημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια μάλιστα όταν βεβαιώθηκε ότι ο ΥΠΕΘΑ έχει ξεϊδρώσει τελείως, πήγε να του φέρει και ένα ποτήρι νερό, αποδεικνύοντας έτσι ότι όταν έχεις το ηθικό πλεονέκτημα, δεν σε νοιάζουν οι τυπικότητες και απλώς κάνεις ότι αισθάνεσαι πως είναι σωστό για τον συνάνθρωπο. Μακάρι το παράδειγμα του υπουργού Δικαιοσύνης να το ακολουθήσουν κι άλλοι...


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ