- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σύσκεψη στη ΝΔ, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την κατάσταση στο Μενίδι
Πάγια θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο σεβασμός στον νόμο και την τάξη
Σύσκεψη για την έξαρση της εγκληματικότητας και την κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι, συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΝΔ, θα συμμετέχουν ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι βουλευτές Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος και Αθανάσιος Μπούρας, καθώς και οι δύο τελευταίοι διατελέσαντες υπουργοί Δημοσίας Τάξης επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας.
Το θέμα απασχόλησε και την πρωινή σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους στενούς του συνεργάτες στους οποίους και επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, την πάγια θέση του ότι ο σεβασμός στον νόμο και την τάξη αποτελεί βασική προτεραιότητα για την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγές της ΝΔ να υπενθυμίζουν ότι για τα θέματα ασφάλειας ο πρόεδρος του κόμματος:
- Στις 20 Απριλίου 2016, προκάλεσε Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή, στην διάρκεια της οποίας επεσήμανε την έξαρση της εγκληματικότητας και τις ευθύνες της κυβέρνησης
- Στις 16 Ιουνίου του 2016, μετέβη στο Μενίδι, όπου επισκέφθηκε τον δήμαρχο και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Επεσήμανε την έλλειψη επαρκούς αστυνομικού προσωπικού, υπογράμμισε τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εγκληματικότητα και τόνισε ότι η κατάσταση αυτή «δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες».
- Στις 17 Φεβρουαρίου 2017 με επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στην ώρα του πρωθυπουργού υπογράμμισε την έξαρση της εγκληματικότητας, αναφέρθηκε στο «άβατο» των Εξαρχείων και πρόσθεσε ότι «ανάλογα φαινόμενα υπάρχουν και σε άλλες περιοχές της Αττικής στο Ζεφύρι, τις Αχαρνές, στον Ασπρόπυργο». Αντί άλλης απάντησης, όμως, στην συζήτηση αυτή, ο κ. Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι «το θέμα δεν είναι επίκαιρο» τονίζουν χαρακτηριστικά στη ΝΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.