Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης: Στην κηδεία του Μητσοτάκη πήγαν χουντοβασιλικά υπολείμματα

Η απάντηση του υπουργού Υγείας σε χρήστη του facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357345-740363.jpg
ΑΠΕ

Και ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να βρίζει. Αυτή τη φορά ήταν η απάντησή του σε χρήστη του facebook όταν έγραψε τη γνώμη του σε ποστ του υπουργού. 

Συγκεκριμένα ο Πολάκης είχε γράψει: «Κρατιέμαι αλλα δεν γίνεται ....

Δεν ειναι ΠΟΛΛΟΙ που αγάπησαν ξαφνικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτακη(ο λαός εχει μνήμη)

Ειναι ΠΟΛΛΑ τα ΜΜΕ που φτιάχνουν αγιογραφίες καθώς περιμένουν διαφήμιση και δάνεια απο τον Κυριακο ...(εχει πέσει πείνα μαύρη τον τελευταιο χρόνο)

Αλλά δεν ψηφίζουν μόνο αυτα στην κάλπη το 2019.....». 

Ένας χρήστης σχολιάσε την ανάρτηση ως εξής: «Εισαι υπουργος, πανω σου εναποτιθενται οι ελπιδες του λαου για σημαντικες , ψυχραιμες αποφασεις. ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ.

Εισαι ιατρος. Χρειαζεται ψυχραιμια στο χειρουργειο. ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ.

Εισαι πολιτικος. Διδασκεις ηθος. ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ.

Εισαι ανθρωπος. θρωσκεις. καποια στιγμη θα αποδημησεις κι εσυ. αλλα οχι. στην κηδεια ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ.οχι για την πολιτικη σου αποψη. για την ανρθωπινη εκδηλωση αυτης απεναντι στο πενθος του Θανάτου.

ντροπη σου πολάκη, εισαι πολύ μικρος. στη δικη σου την ωρα να δω ποσοι θα ασχοληθουνε κ με ποιο τροπο».

Και ο Πολάκης του απάντησε: «Άκου Δαπιτακι περασμένης δεκαετίας .

Ναι δεν κρατήθηκα να βλέπω την αγιοποίηση ενος ανθρώπου που οσο ήταν στην ενεργό πολιτική έφτασε να να τον βρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού λογω αυτών που έκανε .Ναι δεν κρατήθηκα να βλέπω τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ να λένε ψέμματα απο το πρωί ως το βράδυ περι της πολιτικής διαδρομής του Ανδρος με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ να πάρει πόντους η μετριότητα που λέγεται Κυριάκος Μητσοτακης για να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των αέρα χρηματοδοτήσεων στα βοθροκαναλα της διαπλοκής .

Η ψεύτικη ευαισθησία που επικαλείστε περι του σεβασμού στο νεκρό προσπάθησε για δυο ημέρες να ξαναγράψει αλλιώς την ιστορια της διαδρομής του με τα αφιερώματα της αγιοποίησης λες και πάθαμε όλοι μαζική απώλεια μνήμης .

Οσο για το ποιοι θα μαζευτούν στην κηδεία τη δικη μου νασαι σιγουρος οτι τα χουντοβασιλικα υπολείμματα που αναμαζωχτηκαν προχθες για να χειροκροτήσουν το Γλύξμπουργκ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !!!Θαρθουν τόσοι όσοι δεν φαντάζεσαι γιατι δεν εχουμε την ίδια διαδρομή σε αυτή τη ζωη 

Κατάλαβες ψεύτοθιγμενε Δαπιτακο....».

 Στην κηδεία του Μητσοτάκη πήγαν χουντοβασιλικά υπολείμματα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ