Πολιτικη & Οικονομια

Ψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο από ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Θα εισαχθεί για συζήτηση στην Ολομέλεια στις 10 το πρωί της Τετάρτης και η ονομαστική ψηφοφορία αναμένεται για το βράδυ της Πέμπτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354532-734901.jpg

“Ναι” επι της αρχής στο πολυνομοσχέδιο, στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής είπαν μόνο οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η συζήτηση πλέον έχει εισέλθει στα άρθρα. Αργά το βράδυ θα γίνει και η κατ’ άρθρον ψήφισή του στην οποία αναμένονται διαφοροποιήσεις, καθώς από ορισμένα κόμματα της αντιπολίτευσης υπάρχει η πρόθεση να υπερψηφίσουν κάποια από τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου.

Αύριο στις 10 το πρωί το πολυνομοσχέδιο θα εισαχθεί για συζήτηση στην Ολομέλεια ενώ η ονομαστική ψηφοφορία αναμένεται για το βράδυ της Πέμπτης.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων έγινε δεκτή η εισήγηση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση να μην πάρουν μέρος στην συζήτηση στην Ολομέλεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Οι ίδιοι όμως μπορούν, σύμφωνα με τον Κανονισμό να λάβουν μέρος στην τελική ψηφοφορία που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.