Πολιτικη & Οικονομια

«Προδότες αυτά δεν τα λέγατε πριν βγείτε» - Έντονες αποδοκιμασίες σε Φάμελλο και Ιγγλέζη (video)

Αναφορικά με τη λειτουργία του εργοστασίου χρυσού στη Χαλκιδική

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τις έντονες διαμαρτυρίες του πλήθους δέχτηκαν, αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο θέμα της λειτουργίας του εργοστασίου χρυσού στη Χαλκιδική, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και η βουλευτής Κατερίνα Ιγγλέζη.

Ειδικότερα, κάτοικοι και μέλη του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού πλησίασαν τον υπουργό και του ζήτησαν εξηγήσεις σχετικά με το γιατί συνεχίζονται οι δραστηριότητες της «Ελληνικός Χρυσός».

Ο Σωκράτης Φάμελλος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: «Έχουμε την περίπτωση μιας δραστηριότητας η οποία έχει πάρει αδειοδότηση -με τον τρόπο που πήρε- και έχει κάνει σύμβαση με το δημόσιο με τον τρόπο που πήρε. Αυτή τη στιγμή αυτή η δραστηριότητα προχωράει και υποβάλλει αιτήσεις και υποβάλλει μελέτες. Και σε αρκετές από τις μελέτες που έχει υποβάλει, έχουν γίνει απορρίψεις. Για όλες τις απορρίψεις που έχει πάρει μέχρι τώρα η επιχείρηση, έχει πάει στο Συμβούλιο της Επικρατείας».

Λίγο αργότερα -και μετά από σχόλια με νόημα που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός- άρχισαν οι έντονες ενστάσεις από τους παρευρισκομένους. 

Παρακολουθήστε εδώ τι ακριβώς διαδραματίστηκε: