Πολιτικη & Οικονομια

Ο Μητσοτάκης «έφαγε» την Παπακώστα

Τι είχε τολμήσει να ζητήσει από τον Άδωνι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την έκπτωση της βουλευτίνας κ. Κατερίνας Παπακώστα (Β΄ Αθήνας) από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και την αντικατάστασή της από το βουλευτή κ.  Ιάσονα Φωτήλα (Αχαΐας, φρέσκια "μεταγραφή" από Το Ποτάμι),  αποφάσισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η τιμωρητική απόφαση αιτιολογείται επειδή η (έκπτωτη πλέον) πολτικός είχε προτείνει δημόσια στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ενώ ταυτόχρονα τον έψεγε για δήλωση υπερπροβολής του εαυτού του.

Η σχετική ανάρτηση της κ. Παπακώστα σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν η εξής (αναπαράγεται με ακριβή σύνταξη, φρασεολογία κλπ):  

"Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου Βουλευτής Β'  Αθήνας

το Σάββατο

Αφού ευχηθώ ,Καλή Ανάσταση ,και στον Άδωνι θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για την Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...επειδή όμως πιστεύει ότι ,ως αντιπρόεδρος , βάλλεται θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις ,να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του...τέλος ,κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν..."