Πρώτα θα συνεδριάσει το ΔΝΤ και μετά θα επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα
Στόχος το κλείσιμο της αξιολόγησης στις 23 Μαΐου
Μετά την εαρινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όπου αναμένεται να συζητηθεί εκτενώς το θέμα του ελληνικού χρέους, κάπου στα τέλη Απριλίου, αναμένεται η επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα, σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Το πρακτορείο το οποίο επικαλείται πηγή από το ΔΝΤ, την οποία δεν κατονομάζει, μεταδίδει ότι «οι συζητήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν την συνάντηση των υπουργών Οικονομικών τον Μάιο».
Την ίδια ώρα, άλλη πηγή, δηλώνει στο Reuters: «Οι συζητήσεις για το χρέος δεν θα είναι εύκολες», ενώ σε ό,τι αφορά στην τεχνική συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης στις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν έως την εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ, όλες οι πλευρές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συζητήσεων συντάσσουν το κείμενο. «Στόχος είναι στο Eurogroup της 22ας Μαΐου να είναι όλα έτοιμα. Χρειάζεται πολλή δουλειά μέχρι τότε, αλλά είναι ένας εφικτός στόχος», δήλωσε στην εφημερίδα Έθνος αξιωματούχος της ΕΕ.
Αν δεν υπάρξουν επιπλοκές και το χρονοδιάγραμμα υλοποιηθεί, η επόμενη συνεδρίαση της ΕΚΤ, οπότε θα μπορούσε να αποφασίσει την ένταξη της Ελλάδος στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης είναι στις 8 Ιουνίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αμβλώσεις και η κατάχρηση του θεσμού του δημοψηφίσματος
Πόσο «αντισυστημικό πείραμα» αντέχουμε ακόμα;
«Δεν είναι μόνο φαύλοι είναι και αμετανόητοι» σημειώνει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά και τη Μαρία Καρυστιανού
Ο αντισυστημισμός, η αντιπολίτευση και το διάστημα μέχρι τις εκλογές
Ιστορική μείωση ανεργίας, 500.000 νέες θέσεις εργασίας και έμφαση σε γυναίκες, νέους και μισθούς
Ο εισηγητής της ΝΔ στην Εξεταστική τονίζει τον διαχρονικό χαρακτήρα του προβλήματος και την επιλογή μεταφοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Όσα ανέφερε ο παρουσιαστής στη χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και η απάντηση της βουλεύτριας
Συνεχίζεται ο διάλογος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη – Ραντεβού σήμερα στις 11:00 στο ΥΠΑΑΤ
«Εθνική προτεραιότητα η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η αποτρεπτική μας ικανότητα» είπε ο πρωθυπουργός
Ποιος είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας της παράταξης Μπακογιάννη
Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτησή της
Τι πρέπει να προσέξετε στη δήλωση ακινήτων
Mε αφορμή τη φύλαξη των υποδομών και του σιδηροδρομικού δικτύου του ΟΣΕ
«Αυτή ήταν μια ξεχωριστή συνάντηση Eurogroup για εμένα»
Ως εναλλακτικό πρότυπο, επικαλέστηκε το ευρωπαϊκό μοντέλο λιμενικής οργάνωσης
Συζήτησή με τον Ηλία Κανέλλη στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου δημόσιων εκδηλώσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Από πού παίρνει ψήφους η Καρυστιανού, χαμηλές πτήσεις για Τσίπρα και Σαμαρά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.