Πολιτικη & Οικονομια

Παπαδημούλης : «Μην εκπλαγείτε εάν δείτε τη Ν.Δ να νομοθετεί μαζί με τη Χ.Α»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά. Η αναφορά του περιορίστηκε στην πρόσφατη πολιτική δράση της τρικομματικής κυβέρνησης που με κεφαλή τη Νέα Δημοκρατία «τρομοκρατεί τους πολίτες», σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην «στοχοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ από τις κυβερνητικές δυνάμεις και στις πρόσφατες αλλαγές στην πολιτική ατζέντα της κυβέρνησης.«Όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση να αλλάξει την ατζέντα, μετατοπίζοντας το πεδίο στο «νόμος και τάξη», θα ξεπηδούν από παντού και θα κυριαρχούν τα καυτά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Αυτά θα κρίνουν την αντοχή της κυβέρνησης, που δεν θα είναι μεγάλη», είπε.

Λεκτική επίθεση εξαπέλυσε και εναντίον του Υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, κατηγορόντας τον για «αντεργατική πολιτική».“Οι κινήσεις του κ. Βρούτση, μολονότι ο ίδιος προέρχεται από το συνδικαλιστικό χώρο είναι ό,τι πιο αντεργατικό, αναξιόπιστο και φιλο-εργοδοτικό έχει να παρουσιάσει το υπουργείο Εργασίας από το ’74 μέχρι σήμερα», τόνισε. Αξίζει να αναφερθούμε οτι ο κ. Βρούτσης ήταν στέλεχος της ΔΑΚΕ στον χώρο των εφοριακών.

Τέλος, στηριζόμενος στα λεγόμενα του κ. Τσίπρα περί «ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ» μίλησε για πιθανή συνεργασία Νέας Δημοκρατίας - Χρυσής Αυγής στο νομοθετικό πεδίο. «Μην εκπλαγείτε αν δείτε αυτή τη Βουλή, με αρχιστράτηγο το Σαμαρά και κορμό τη ΝΔ, να νομοθετεί στην ιθαγένεια ή στις απεργίες, με τη συνδρομή της Χρυσής Αυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλέυτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.