- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σταθάκης: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη ΔΕΗ
Η επίσκεψη στην Κοζάνη
«Είμαστε μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις αλλά η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη ΔΕΗ και να παραμείνει ο πυλώνας του ενεργειακού μας συστήματος, και να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια αυτός ο συσσωρευμένος πλούτος να παραμείνει στα χέρια του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης από το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου στην Κοζάνη.
Ο υπουργός παρακολούθησε επίδειξη ελεγχόμενης ανατίναξης σκληρών πετρωμάτων, μέσω της οποίας γίνεται η αποκάλυψη των κοιτασμάτων λιγνίτη, χαρακτήρισε εντυπωσιακό το ορυχείο -το μεγαλύτερο των Βαλκανίων- και ευχήθηκε καλή δουλειά στους εργαζόμενους.
Ο κ. Σταθάκης μετείχε, επίσης, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία διοίκησης του ορυχείου του Νοτίου Πεδίου, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κοζάνης και ενημερώθηκε από υπηρεσιακά στελέχη της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του ορυχείου Νοτίου Πεδίου, Κώστας Θεοδωρίδης και ο διευθυντής του λιγνιτιού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, Στέφανος Παλαβός.
Αμέσως μετά, ο υπουργός θα επισκεφθεί την πέμπτη μονάδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα και το απόγευμα θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.