- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λοβέρδος σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Είστε τυχοδιώκτες και χρυσοθήρες
«Ναι» στην προανακριτική για Παπαντωνίου και από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη
Στην παρέμβασή του για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τη θητεία του Γιάννου Παπαντωνίου, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη ψηφίζει υπέρ της συγκρότησης της Επιτροπής, κατηγορώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι με την πρότασή της είναι προφανές ότι επιδιώκει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. «Είσθε τυχοδιώκτες, χρυσοθήρες», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη, από θέση αρχής, λέει «"ναι" σε οτιδήποτε βοηθάει τη διαφάνεια». Θα αναζητήσουμε με τη συμβολή μας στην Εξεταστική Επιτροπή τα πάντα για μαύρο χρήμα, λογαριασμούς, σε κάθε νέο στοιχείο».
Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην κυβερνητική πλειοψηφία: «Θέλετε να ξανακάνετε ό,τι και το 2012, τότε που παραπέμφθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, γιατί σας συμφέρει». Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοιχεία που δεν εμφανίζει και υποστήριξε ότι «με "ουάου" και γιούχα δεν δικάζονται άνθρωποι, παρά μόνο με στοιχεία και αποδείξεις». Υποστήριξε ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου και σχολίασε τα όσα ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους τρεις λογαριασμούς, αν αφορούν το καταπίστευμα των παιδιών της γυναίκας του, που έχουν ανοιχθεί πριν γίνει ο Γιάννος Παπαντωνίου υπουργός Άμυνας το 2000.
Τέλος, αναφερόμενος στην παραίτηση της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου, κατηγόρησε τον υπουργό Δικαιοσύνης για τη δήλωσή του, λέγοντας πώς την ίδια τακτική ακολούθησε η κυβέρνηση και εναντίον των δικαστών του ΣτΕ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.