Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση «σε θερμό κλίμα» μητροπολίτη Άνθιμου με Μιχαλολιάκο και Ζαρούλια

Τι είπαν για το τέμενος στον Βοτανικό και την «ισλαμοποίηση της πατρίδας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
346783-719938.jpg

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγο του βουλευτή Ελένη Ζαρούλια.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η συνάντηση διεξήχθη σε «ιδιαίτερα θερμό κλίμα». Συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία.

Επίσης στη συνάντηση συζητήθηκε η άρνηση της Χρυσής Αυγής για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, καθώς, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, αυτά τα φαινόμενα οδηγούν σε «ισλαμοποίηση της πατρίδας».

Να θυμίσουμε ότι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης είχε χαρακτηρίσει το 2013 «επικίνδυνη περίπτωση για την ελληνική κοινωνία» τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. 

Συνάντηση «σε θερμό κλίμα» μητροπολίτη Άνθιμου με Μιχαλολιάκο και Ζαρούλια

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Ρωμανός (ΝΔ), Ε. Λιακούλη (ΠΑΣΟΚ) και Γ. Καραμέρος (ΕΛΑΣ) στην εκπομπή «Σήμερα» των Οικονόμου - Πιτταρά στο ΣΚΑΙ
Ε, όχι και να πει τους συντρόφους «ανθρώπους»

Δεν τους ένοιαξε που μίλησε για την εικόνα τους και για τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί η πιθανότητα αυτοί να αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτό που δεν άντεξαν ήταν ο χαρακτηρισμός «άνθρωποι».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY