Πολιτικη & Οικονομια

Προς συνέδριο της ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ κλπ) τον Ιούνη

Τι κάνουν Ποτάμι - Ώρα αποφάσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
346224-719025.jpg

Εντείνεται η κινητικότητα στο χώρο του Κέντρου: προς συνέδριο τον Ιούνη προσανατολίζεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΣΥ: ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις; Πολιτών), ενώ μοφοποιείται περισσότερο ο συντονισμός του Ποταμιού με την Ώρα Αποφάσεων των 3 πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ.  

Λεπτομερέστερα:

  • Στη σημερινή συνάντηση των επικεφαλής των συνιστωσών της ΔΗΣΥ (Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Παπανδρέου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ΓΙάννης Τούντας), αναμένεται ν' αποφασιστεί οριστικά η διεξαγωγή ανοιχτού συνεδρίου το καλοκαίρι (με πιθανότερη ημερομηνία τις 28-29 του Ιούνη). 
  • Ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε χτες με τους 3 πρώην υπουργους του ΠΑΣΟΚ που απαρτίζουν την Ώρα αποφάσεων (Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Φλωρίδης) και προχώρησαν κι άλλο το συντονισμό τους, προς τη δημιουργία κοινού φορέα. Βασικό ζήτημα για το Ποτάμι και τους 3 είναι αν θα πάρουν μέρος και πώς στο κάλεσμα της ΔΗΣΥ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Όποιος δήμαρχος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του

Το καλοκαίρι έρχεται κάθε χρόνο και οι ανάγκες για καθαρισμό είναι σταθερές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρέχουν τελευταία στιγμή ή να αναθέτουν εργασίες σε εταιρείες οι οποίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν

Ο κ.Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο

«Το βασικό είναι να μην γελαστεί: δεν μπορεί να υπάρξει κανένα απολύτως ενδεχόμενο "επιστροφής" του, αν δεν κερδίσει προηγουμένως έστω και ψήγματα της εμπιστοσύνης των κεντρώων μετριοπαθών»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.