Πολιτικη & Οικονομια

Ανακοινώσεις Τατούλη & ΣΥΡΙΖΑ για το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο απάντησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης στο δημοσίευμα της Εφημερίδας Πρώτο Θέμα σχετικά με ανάθεση έργων 15 εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρίες που έχουν τα παιδιά του. Η απάντηση ως έχει: 

Όσοι συντόνισαν τη σημερινή ανοίκεια, γεμάτη ψέματα επίθεση ενάντια σε εμένα και τα τέσσερα παιδιά μου θα με βρουν σκληρά απέναντι τους.

Είμαι απολύτως ξεκάθαρος. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν γίνονται "αναθέσεις έργων". Αντίθετα, επιλέγονται πάντοτε μακρές διαδικασίες προκειμένου να τηρείται η αυστηρότερη νομιμότητα και η μέγιστη διαφάνεια. Οι "απόλυτα διαφανείς διαδικασίες" που ακολουθεί η περιφέρεια Πελοποννήσου αναγνωρίζονται και στο κατάπτυστο δημοσίευμα, γεγονός το οποίο στοιχειοθετεί και τον δόλο εκείνων που βρίσκονται πίσω από το προσωπικό αυτό χτύπημα εναντίον μου.

Είναι γνωστά τα στημένα παιχνίδια σε αυτήν την χώρα. Το δημοσίευμα προαναγγέλθηκε, πολλές ώρες πριν την κυκλοφορία της εφημερίδας από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τον ίδιο τρόπο, πριν από μερικούς μήνες, είχαν προαναγγελθεί τα βίαια επεισόδια που έζησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη συζήτηση για δημιουργία μονάδας βίο αερίου στην Τρίπολη, τα οποία είχαν και θύματα. Και στις δυο περιπτώσεις η προαναγγελία συνοδεύτηκε με την ίδια αυτό-ικανοποίηση του συμμορίτη πριν το πλιάτσικο. Έγινε δε, από τα ίδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσιπρας δομεί σε θεμέλια λάσπης το πολιτικό του μέλλον. Με την ιδιότητα του ιδεολογικού καθοδηγητή, οδηγεί τους οπαδούς του στις επικίνδυνες ατραπούς μιας δήθεν δίκαιης οργής που μπορεί να μετουσιωθεί σε δίκαιη βία και βάζει μπαρούτι στα θεμέλια του κράτους δικαίου.

Η "τρομοκρατία" του κ. Τσίπρα είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ. Στην Πελοπόννησο έχουμε συγκροτήσει ένα δυναμικό και πλειοψηφικό μέτωπο απέναντι στο συμμοριτοπόλεμο που έχει εκκινήσει.

H οποία εκδοτική του συμμαχία με γνωστούς βαλιτσοφόρους και κομιστές, τον καθιστά κομμάτι ενός σάπιου συστήματος που δήθεν θέλει να αφανίσει.

Πριν από λίγη ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε δελτίο τύπου που απαντά στην τοποθέτηση Τατούλη. Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: «ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΚΑΙΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ»

Ο κ. Τατούλης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στο μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης πουδημοσιεύει η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και να δώσει εξηγήσεις αν οι εταιρείες που ανήκουν στοναδελφό του και στα παιδιά του έχουν πάρει έργα αξίας εκατομμυρίων και αν η εταιρεία«ΑΣΦΑΛΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ» συμφερόντων και αυτή της οικογένειας Τατουλη έχει αναλάβει έργαεκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με αναθέσεις που έχει υπογράψει ο ίδιος επιτίθεται αναίτια και μεχυδαιολογίες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στους βουλευτές του και στον Πρόεδρό του.Είναι φανερό ότι ο κ Τατούλης προσπαθεί με γελοίες και ανυπόστατες συκοφαντίες να αλλάξει τηνατζέντα των προσωπικών του ευθυνών και των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν την ΠεριφέρειαΠελοποννήσου και τους πολίτες μέσα από την στρατηγική του αποπροσανατολισμού και της έντασης,συκοφαντώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, και αυτό βέβαια όχι τυχαία γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αποτελεί τηνεναλλακτική λύση για την ανατροπή της κλεπτοκρατίας η οποία έχει συμβάλει πάρα πολύ στη χρεωκοπίατης χώρας και του λαού μας.Είμαστε βέβαιοι ότι αυτού του είδους η βρώμικη προπαγάνδα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν θαβρει ανταπόκριση στην κοινωνία, γιατί οι πολίτες γνωρίζουν ότι ο κ. Τατούλης ανήκει στους πολιτικούςεκείνους που στήριξαν και διαμόρφωσαν το σάπιο δικομματικό σύστημα που χρεοκόπησε την χώρα μας,το σύστημα δηλαδή της διαπλοκής, της μίζας και των ημετέρων. Οι πολίτες, καταλαβαίνουν ότι δεν είναι οΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι βουλευτές του εκείνοι που έδωσαν στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αυτά τα στοιχεία. Εμείςότι έχουμε να πούμε το λέμε καθαρά, το τεκμηριώνουμε και κυρίως το υπογράφουμε!Ο πανικός του κ. Τατούλη θα πρέπει να απασχολήσει κυρίως τους συμβούλους του, και όλουςαυτούς που τον στήριξαν και τον στηρίζουν.Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ζητούν απάντηση. Ο Πρόεδρος του Π. Σ., οι Αντιπεριφερειάρχες,οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με τον κ . Τατούλη, συμφωνούν με το υβρεολόγιο του;Συμφωνούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει ξεκινήσει συμμοριτοπόλεμο στην Πελοπόννησο; Συμφωνούν με τηδημιουργία κλίματος που παραπέμπει στη δεκαετία του 1950; Καταδικάζουν αυτές τι πρακτικές και αυτήτην συκοφαντική συμπεριφορά καθαρά και δημόσια;Ο κ. Τατούλης εάν του έχει απομείνει στοιχειώδης πολιτική ευαισθησία και στοιχειώδης σεβασμόςστο κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί, και να έχει ζητήσει συγνώμη όχιαπό τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αλλά από τους πολίτες της Πελοποννήσου.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ