Πολιτικη & Οικονομια

Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι και ομάδα αυτοκτονίας κατά τον Παναγιώτη Κουρουμπλή

«Θα πάρουμε τις εκλογές του 2019» υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας 

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ελήφθησαν τόσα πολλά μέτρα που πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια" δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, συμπληρώνοντας ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι δανειστές τη χώρα είναι ακατανόητος.

Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εκτίμησε ότι μέχρι το 2019 η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει πολλά πράγματα που ο λαός θα εκτιμήσει.

Υποστήριξε επίσης ότι τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες και εκτίμησε ότι δεν θα εκφράσει αντιρρήσεις ούτε ο Νίκος Φίλης.

Σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί -η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε».

"Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι" είπε χαρακτηριστικά. "Ο Καμμένος μας φέρθηκε εξαιρετικά" δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στην συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και πρόσθεσε ότι "μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε".

Αναφερόμενος στο γεγονός πως χθες ανακοινώθηκαν τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ύφεση, ενώ χθες  ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ανάπτυξη, είπε πως «η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός αφορά το 2017».