- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η «σκιώδης κυβέρνηση» συνεδριάζει για αξιολόγηση και εκλογές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει «κατευθυντήριες «γραμμές» προς όλους τους τομεάρχες
Το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής αναμένεται να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σημερινή συνεδρίαση όλων των μελών της «σκιώδους κυβέρνησης». Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δώσει τις νέες κατευθυντήριες «γραμμές» προς τους αρμόδιους τομεάρχες, ενώ πληροφορίες από την Πειραιώς υποστηρίζουν ότι το αίτημα για εκλογές δεν εγκαταλείπεται.
Όπως είχε δηλώσει ο κ. Μητσοτάκης και σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη το αίτημα για εκλογές παραμένει στο τραπέζι, αλλά αποσυνδέεται από την αξιολόγηση, η οποία, σύμφωνα με τη ΝΔ «πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν, με τον καλύτερο τρόπο και με το μικρότερο κόστος για την οικονομία και τους πολίτες».
Δυσαρεστημένη, αλλά και δικαιωμένη δηλώνει η ηγεσία της ΝΔ από την πορεία της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους θεσμούς. «Η καθυστέρηση, την οποία έκανε η κυβέρνηση για εσωκομματικούς λόγους, εξέθρεψε τις υπερβολικές σε πολλά σημεία, απαιτήσεις των δανειστών», επισημαίνουν πηγές της Πειραιώς.
Οι ίδιες πηγές επαναλαμβάνουν ότι οι βουλευτές δεν θα ψηφίσουν το δημοσιονομικό πακέτο, ενώ σε ό,τι αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές, θα τις εξετάσεις και ενδεχομένως θα στηρίξει ορισμένες. Αν πάλι η συμφωνία έρθει στη Βουλή με τη μορφή του ενός άρθρου, τότε η ΝΔ θα την καταψηφίσει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.