Πολιτικη & Οικονομια

Ραγκούσης: «Τσίπρας και Μητσοτάκης "σφάζονται στην ποδιά" του Κώστα Καραμανλή»

«Τσίπρας και Μητσοτάκης "σφάζονται στην ποδιά του"»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342429-711874.jpg
ΑΠΕ

Για την πολιτική ωραιοποίηση του Κώστα Καραμανλή γράφει ο Γιάννης Ραγκούσης. Μεταξύ άλλων σημειώνει «Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν μετατραπεί σε δύο φοβισμένα ανθρωπάκια που "σφάζονται στην ποδιά του" προσπαθώντας να τον ωραιοποιήσουν πολιτικά».

Το σχόλιό του ως έχει: 

Ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ο πολιτικός ηγέτης που κατάφερε κάτι σχεδόν αδύνατο. 

Ενώ ο ίδιος ο Καραμανλής δεν τολμά να μιλάει για τον Καραμανλή, μιλούν και υπερασπίζονται τον Καραμανλή, ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μολονότι έχει την αντικειμενική  ευθύνη που η χώρα χρεοκόπησε και κατέφυγε στα μνημόνια, σακατεύοντας τη ζωή τόσων Ελλήνων, εντούτοις Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν μετατραπεί σε δύο φοβισμένα ανθρωπάκια που "σφάζονται στην ποδιά του" προσπαθώντας να τον ωραιοποιήσουν πολιτικά.

Αναντίλεκτα πρόκειται για απίστευτο πολιτικό κατόρθωμα που βεβαίως μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε καθυστερημένα πολιτικά συστήματα στα οποία επικρατούν τέτοιες πολιτικές ηγεσίες όπως οι σημερινές. 

Ειλικρινά μπράβο στον Κώστα Καραμανλή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ