Πολιτικη & Οικονομια

Κοινό μέτωπο Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου κατά των πλειστηριασμών

«H χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342364-711748.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Στο Ειρηνοδικείο βρέθηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλη του ΕΠΑΜ και του Κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Σε δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι «η χώρα δεν κυβερνιέται από το Μαξίμου. Το Μαξίμου εκτελεί. H χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον, έδρα των “θεσμών” και άντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού».

Εκεί σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΛΑΕ έχει αποφασισθεί η ληστεία και η αρπαγή των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας από τις τράπεζες, όσων βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τις τοκογλυφικές δόσεις.

«Επειδή όμως», σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, «οι πλειστηριασμοί δεν μπορούν να περάσουν από τα Ειρηνοδικεία, γιατί συναντούν την αγωνιστική αντίσταση των πολιτών, μπαίνει στα προαπαιτούμενα η νομοθέτηση για την ηλεκτρονική διεξαγωγή της αρπαγής των σπιτιών».

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου συλλογικότητες κατά των πλειστηριασμών έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ