Πολιτικη & Οικονομια

Οι «3» απάντησαν «Ναι» σε Λυκούδη, «Κινήσεις Πολιτών»

Ένα βηματάκι προς τη συμπόρευση του Κέντρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342301-711541.jpg

Θετική απάντηση στην κοινή πρόταση των "Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία" και των «Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς»  έδωσε η "Ώρα Αποφάσεων" των 3 πρώην υπουργών (κ. Άννα Διαμαντοπούλου, κ. Γιάννης Ραγκούσης, κ. Γιώργος Φλωρίδης). 

Η σχετική ανακοίνωση:

"Οι πολίτες και ιδιαίτερα όσοι αληθινά νοιάζονται για να γεννηθεί ένας νέος ισχυρός κι ενωμένος προοδευτικός φορέας, δεν αντέχουν άλλο τη μισή ειλικρίνεια και το μηδενικό ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Εάν με βάση τη θετική πρόταση των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» και των «Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς» πρόκειται ειλικρινά να προχωρήσει από μία νέα αφετηρία η πραγματοποίηση ενός ιδρυτικού συνεδρίου, ενός αληθινά νέου φορέα που δεσμευτικά θα περιλαμβάνει την άμεση εκλογή ηγεσίας από τη βάση, τότε θα είμαστε όχι απλώς αρωγοί αλλά και συμμέτοχοι. Διότι ακριβώς αυτό είπαμε κι εμείς από τη Λάρισα. Να δώσουμε προτεραιότητα στα μεγάλα που συμφωνούμε και να αφήσουμε για μετά όσα μας βρίσκουν προς το παρόν αντίθετους.

Αν είμαστε όλοι ειλικρινείς, θα αποδειχτεί σύντομα.

Σε μια αληθινά νέα, ενωμένη και ισχυρή προοδευτική παράταξη λέμε 'Ναι'.

Στο εικονικό ολόγραμμα μιας δήθεν νέας παράταξης λέμε 'Όχι'."

(Σ.Σ. Με δεδομένο ότι οι "Κινήσεις Πολιτών" συνεργάζονται στη Δημοκρατική Συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ και ότι οι "Μεταρρυθμιστές" είναι κίνηση του κ. Σπύρου Λυκούδη, ανεξάρτητου αριστερού που έχει εκλεγεί με το Ποτάμι και παραμένει σ΄ αυτό, η ανακοίνωση των "3" αποτελεί ίσως πραγματικό βήμα συμπόρευσης στο χώρο του Κέντρου). 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ