Πολιτικη & Οικονομια

Συνεχίζεται η κόντρα- Επίθεση Καμμένου σε Φίλη: Ας βγάλει και τον Τσοχατζόπουλο

«Με τον πρωθυπουργό έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε από τον κ. Φίλη»  

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1.

Αν και στην αρχή προσπάθησε να μην  δώσει συνέχεια, υποστηρίζοντας: «Τίποτα δεν έχω με κανέναν», ωστόσο πρόσθεσε με καυστικό τρόπο: «Με τον πρωθυπουργό έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε από τον κ. Φίλη. Δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα πολιτικών. Ο κ. Φίλης ήρθε σε σύγκρουση και με τον ποντιακό ελληνισμό και με την εκκλησία, ο πρωθυπουργός έλυσε το θέμα πριν χρειαστεί να κινηθούμε. Όσοι ονειρεύονται την λήξη της συνεργασίας μας θα πρέπει να συνεχίσουν μέχρι το 2019 και ίσως το 2023» και προειδοποίησε: «Θα μπλοκάρουμε τον όποιον κύριο Φίλη έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας».

«Αν τώρα ο κύριος Φίλης προτιμά συνεργασία με τα βρόμικα που λέει, χαλάλι του, να βγάλει και τον Τσοχατζόπουλο» ήταν η αποστροφή του προέδρου των ΑΝΕΛ ο οποίος συμπλήρωσε: «Εγώ έχω πει ότι ως υπουργός Παιδείας ήταν καλός, αλλά πολιτική αντιπαράθεση υπήρξε γιατί έχουμε διαφορετικές θέσεις».