Πολιτικη & Οικονομια

Γεράσιμος Γιακουμάτος: Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια (video)

Ένας ακόμη ιατρός της πολιτικής που δεν είναι «ομοφοβικός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337553-702123.jpg

Μετά το με το «σάλιο κολλάει το AIDS» του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και τον ιό ΧΙΒ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ένας ακόμη ιατρός της πολιτικής αναλύει και αποδεικνύει ιατρικά πως δεν είναι ομοφοβικός, αλλά η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια και μάλιστα κολλητική!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός, Γεράσιμος Γιακουμάτος, στη Σάσα Σταμάτη για το parapolitika.gr ξεκαθάρισε ότι έχει το «χούι να μην είναι ομοφυλόφιλος, αλλά ούτε και ομοφοβικός». Πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι παραδείγματα προς μίμηση, ειδικά για τα παιδιά. «Όταν το παιδί παρακολουθεί παραδείγματα επιτυχημένων ομοφυλόφιλων, και βλέπει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… κολλάει.

«Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι ότι δεν μπορείς να προτείνεις αυτό το θέμα ως μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι κάτι που το έχουν όλοι. Δεν μπορείς να μου το ανάγεις ως παράδειγμα προς μίμηση», λέει ο κ. Γιακουμάτος και διευκρινίζει ιατρικά ότι ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών: «είναι ο επίκτητος και ο συγγενής, ο οποίος γεννιέται έτσι. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, έτσι γεννήθηκε. Τα οιστρογόνα του ήταν περισσότερα από τα ανδρογόνα. Γιατί λοιπόν να τα έχω μαζί του;», καταλήγει το υπουργικό στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή και Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ