Πολιτικη & Οικονομια

Οι νέοι γραμματείς της ΝΔ

Ο Χρήστος Ταραντίλης στη θέση του Γιάννη Οικονόμου ο οποίος αποχωρεί για να πολιτευτεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337290-701514.jpg
Στη φωτογραφία ο Χρήστος Ταραντίλης

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται: Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ο κ. Χρήστος Ταραντίλης, με αναπληρωτές την κυρία Μαίη Ζαννή, την κυρία Βασιλική Λοϊζου, τον κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Νίκο Σωτηρόπουλο.

Ο μέχρι σήμερα  Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Γιάννης Οικονόμου, αποχωρεί από τη θέση του προκειμένου να πολιτευτεί και αναλαμβάνει σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Καταναλωτή.  

Ο Χρήστος Ταραντίλης  είναι καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάσκει και στην Ακαδημία Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ.

Η Μαίη Ζαννή είναι σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Queen Mary College του Πανεπιστήμιου του Λονδίνου. Υπήρξε αναπληρώτρια Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας, από το 2011 ως το 2016.

Η Βασιλική Λοϊζου είναι πολιτική επιστήμων – διεθνολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην ευρωπαϊκή πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πτυχιούχος  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Ο Νίκος Ρωμανός είναι 34 ετών, δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές Εμπορικού και Διοικητικού Δικαίου στα Πανεπιστήμια Θράκης και Λονδίνου (QMUL).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ