Πολιτικη & Οικονομια

Ραγκούσης: Nα αλλάξουμε για να ενωθούμε και όχι να ενωθούμε για να μην αλλάξουμε

«Η κοινωνία έχει ανάγκη από μια νέα πρόταση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337123-701090.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

«Πήραμε μια πρωτοβουλία να συνομιλήσουμε με την κοινωνία, πήραμε το ρίσκο αν και θα μπορούσαμε να γυρίσουμε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη που θα ήταν ασφαλές (...) αλλά η κοινωνία έχει ανάγκη από μια νέα πρόταση και κυρίως οι παραγωγικές ηλικίες, που νιώθουν ακάλυπτες» ανέφερε για τη νέα προσπάθεια δημιουργίας ενός πολιτικού προοδευτικού φορέα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» ο Γιάννης Ραγκούσης.

Αναφερόμενος στη νέα πολιτική προσπάθεια τόνισε ότι το συνοπτικό μήνυμα είναι «να αλλάξουμε για να ενωθούμε και όχι να ενωθούμε για να μην αλλάξουμε».

Η πρωτοβουλία μπορεί να καταφέρει να καλύψει μια υπαρκτή και διευρυμένη ανάγκη στον εκλογικό κόσμο, να καλυφθεί ο χώρος του κέντρου, υποστήριξε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Όταν το ΠΑΣΟΚ μπήκε σε κρίση κατέγραψε ραγδαία πτώση στο εκλογικό σώμα τότε άρχισε να ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, ενώ χάνει έδαφος ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανακάμπτει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, εκτίμησε ότι «ο κ. Παπανδρέου έκανε μια κίνηση που θεωρούσε σωστή».

Ο Γιάννης Ραγκούσης εκτίμησε ότι δεν αλλάζουν τα πάντα εάν αλλάξει το όνομα και επανέλαβε τη θέση του ότι οι ηγεσίες των κομμάτων πρέπει να εκλέγονται από τη βάση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ