Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Λάσπη και προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ τα δημοσιεύματα για τηλεφώνημα από τις Βρυξέλλες

Μαίνεται η σύγκρουση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334350-693918.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Λάσπη και προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης τα δημοσιεύματα ότι του έγινε τηλεφώνημα από τις Βρυξέλλες πριν αλλάξει στάση η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή για το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, ψηφίζοντας «Παρών» αντί για «Ναι».

Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» κατηγόρησε τους υπουργούς Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη πως συνέβαλαν μέσω Twitter στη διαστρέβλωση των όσων είπε ο ίδιος το πρωί του Σαββάτου στον ίδιο σταθμό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε πως αυτό που είπε το Σάββατο ήταν ότι την παραμονή της ψηφοφορίας στη Βουλή υπήρχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν στις Βρυξέλλες για να καθοριστεί η στάση της παράταξης στη Βουλή.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ακόμα ότι θα μεταβεί σήμερα στην Εισαγγελία μαζί με την σύζυγό του για να καταθέσουν μήνυση εναντίον του Παύλου Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι τηλεφωνούσαν και οι δυο για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ