Πολιτικη & Οικονομια

Δριμεία επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Είστε η πρώτη κυβέρνηση που κατηγορεί την επόμενη!

«To "Τσοβόλα, δώσ' τα όλα" το πλήρωσε πολύ ακριβά η χώρα, κ. Τσίπρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κ.Μητσοτάκης προς Α.Τσίπρα :Το κόστος που αφήνετε πίσω σας είναι τεράστιο

Για τη χειρότερη κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση και μετά, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως τα βήματα προς τα πίσω που έχουν γίνει τα τελευταία 2 χρόνια είναι «άνευ προηγουμένου, με την κατάσταση να επιδεινώνεται σε κάθε τομέα.

«Η οπισθοχώρηση της χώρας στα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει προηγούμενο, καμία κυβέρνηση δεν έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά στην πατρίδα. Τα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, φούντωσαν ένα ακραίο κύμα δημαγωγίας, υπονόμευσαν κάθε προσπάθεια ανάταξης της χώρας, πήραν την οικονομία σε ανάπτυξη και την μετέτρεψαν σε ύφεση. Και σήμερα πανηγυρίζετε για το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε σε επίπεδο δημοσιονομικών δεικτών το 2017 στο επίπεδο του 2014. Αυτά αν όλα πάνε καλά, αλλά τι πήγε καλά αυτά τα δύο χρόνια;» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε απευθυνόμενος σε β' ενικό στον πρωθυπουργό: «Η ιστορία εκδικείται κ. Τσίπρα και επαναλαμβάνεται ως φάρσα στο πρόσωπό σας».

Παράλληλα, έκανε τη διαπίστωση: «Είστε η πρώτη κυβέρνηση που κατηγορεί την επόμενη»! «Το κόστος που αφήνετε πίσω σας κ. Τσίπρα είναι τεράστιο. Υποσχεθήκατε ελπίδα και προκαλέσατε απογοήτευση και κατάθλιψη, υποσχεθήκατε αλλαγή και κρατάτε την χώρα στο παρελθόν. Είσαστε η πρώτη κυβέρνηση που κατηγορείται όχι την προηγούμενη αλλά την επόμενη, είσαστε απαξιωμένη, αναρωτιέμαι πια θα είναι η παρακαταθήκη σας όταν φύγετε από την εξουσία» είπε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ