Πολιτικη & Οικονομια

Η ERT Open έκοψε εκπομπή επειδή φιλοξένησε τον Τζήμερο

Τέλος για την ραδιοφωνική εκπομπή του προέδρου του ΠΑΚΟΕ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332969-690289.jpg

Την εκπομπή του πρόεδρου του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) Παναγιώτης Χριστοδουλάκη (Χημικός - Γεωλόγος Ph.D.) έκοψε οριστικά η ERT Open γιατί φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο.

O κ. Χριστοδουλάκης είχε αναλάβει (εθελοντικά, χωρίς αμοιβή) στην ΕΡΤ open (τον αυτοδιαχειριζόμενο σταθμό των πρώην απολυμένων της ΕΡΤ, που συνεχίζει τη δραστηριότητά του) μία δίωρη εκπομπή κάθε Σάββατο στις 10:00 με οικολογικά και πολιτικά θέματα. Είχε κάνει, μέχρι το περασμένο Σάββατο, 72 εκπομπές στις οποίες είχε φιλοξενήσει πολλούς πολιτικούς από κάθε πολιτικό χώρο. Μέχρι που φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο.

Ο γραμματέας οικονομικού της ΠΟΣΠΕΡΤ, Δ. Κούνης, δρώντας εξ ονόματος του επικεφαλής της ΕΡΤ open και προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννη, ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλάκη ότι η εκπομπή του κόβεται εξ αιτίας του βήματος που έδωσε στον κ. Τζήμερο. 

Στην ανακοίνωσή της η Δημιουργία Ξανά αναφέρει: «Δεν μας παραξενεύει. Όταν η αριστερά θεωρεί πως υπάρχει καλή αριστερή δικτατορία, καλή αριστερή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλές αριστερές εκτελέσεις αντιφρονούντων, το να επιβάλλει και καλή αριστερή λογοκρισία είναι πταίσμα. Είναι τυχεροί οι κ.κ. Χριστοδουλάκης και Τζήμερος που ζουν στην Ελλάδα το 2016. Αν ζούσαν στη Σοβιετική Ένωση πριν το 1990 ή στην Ελλάδα το 1947 δεν θα είχαν προφτάσει να εκπέμψουν ούτε ένα μισάωρο». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY