- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ERT Open έκοψε εκπομπή επειδή φιλοξένησε τον Τζήμερο
Τέλος για την ραδιοφωνική εκπομπή του προέδρου του ΠΑΚΟΕ
Την εκπομπή του πρόεδρου του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) Παναγιώτης Χριστοδουλάκη (Χημικός - Γεωλόγος Ph.D.) έκοψε οριστικά η ERT Open γιατί φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο.
O κ. Χριστοδουλάκης είχε αναλάβει (εθελοντικά, χωρίς αμοιβή) στην ΕΡΤ open (τον αυτοδιαχειριζόμενο σταθμό των πρώην απολυμένων της ΕΡΤ, που συνεχίζει τη δραστηριότητά του) μία δίωρη εκπομπή κάθε Σάββατο στις 10:00 με οικολογικά και πολιτικά θέματα. Είχε κάνει, μέχρι το περασμένο Σάββατο, 72 εκπομπές στις οποίες είχε φιλοξενήσει πολλούς πολιτικούς από κάθε πολιτικό χώρο. Μέχρι που φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο.
Ο γραμματέας οικονομικού της ΠΟΣΠΕΡΤ, Δ. Κούνης, δρώντας εξ ονόματος του επικεφαλής της ΕΡΤ open και προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννη, ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλάκη ότι η εκπομπή του κόβεται εξ αιτίας του βήματος που έδωσε στον κ. Τζήμερο.
Στην ανακοίνωσή της η Δημιουργία Ξανά αναφέρει: «Δεν μας παραξενεύει. Όταν η αριστερά θεωρεί πως υπάρχει καλή αριστερή δικτατορία, καλή αριστερή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλές αριστερές εκτελέσεις αντιφρονούντων, το να επιβάλλει και καλή αριστερή λογοκρισία είναι πταίσμα. Είναι τυχεροί οι κ.κ. Χριστοδουλάκης και Τζήμερος που ζουν στην Ελλάδα το 2016. Αν ζούσαν στη Σοβιετική Ένωση πριν το 1990 ή στην Ελλάδα το 1947 δεν θα είχαν προφτάσει να εκπέμψουν ούτε ένα μισάωρο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με 7 ψήφους υπέρ και ένα λευκό
Αναλυτικά οι πληρωμές
«Η απαγόρευση δεν εξαφάνισε την αγορά, την παρέδωσε στη μαφία» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός
«Τα επίσημα στοιχεία αποτυπώνουν τη θετική τροχιά της χώρας μας» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις 2026
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.