- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ψαλίδι» της Ryanair στις πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι
Από το 2017 λόγω μη επιβεβαιωμένης διαθεσιμότητας του αεροδιαδρόμου Θεσσαλονίκης
Μειώνονται οι πτήσεις της Ryanair στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη στην καλοκαιρινή περίοδο λόγω μη επιβεβαιωμένης διαθεσιμότητας του αεροδιαδρόμου Θεσσαλονίκης τον επόμενο χρόνο, όπως ανακοίνωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.
Η Τσιάρα Ραβάρα, διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair, εξήγησε πως «λόγω έλλειψης επιβεβαίωσης σχετικά με τη διαθεσιμότητα του αεροδιαδρόμου Θεσσαλονίκης για το επόμενο καλοκαίρι, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να μειώσουμε την συχνότητα των πτήσεων μας μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας, από 7 σε 3 καθημερινές για το καλοκαίρι».
Η κ. Ραβάρα μίλησε για «λάθος χρονικό συντονισμό των έργων και συνεχή έλλειψη διαύγειας σχετικά με τη διαθεσιμότητα του αεροδιαδρόμου», οι οποίες όπως είπε, «δεν μας επιτρέπουν, παρά μόνο να μειώσουμε κάποιες πτήσεις εσωτερικού ώστε να συμβάλουμε σε περισσότερες διεθνείς αφίξεις τουριστών, μέσω απευθείας πτήσεων προς την Θεσσαλονίκη το επόμενο καλοκαίρι», πρόσθεσε.
Οι καλές ειδήσεις της κ. Ραβάρα είναι ότι «η εταιρεία το καλοκαίρι το 2017 θα προσφέρει 19 διεθνή δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη, με 4 νέα δρομολόγια προς Αμβούργο, Γκέτεμποργκ , Κοπεγχάγη και Ντόρτμουντ, καθώς και μία νέα καλοκαιρινή σύνδεση προς Βερολίνο, συμβάλλοντας έτσι σε διεθνή επιβατική κίνηση μέσω μιας μειωμένης σύνδεσης προς Αθήνα».
Οι εργασίες αφορούν το σημείο τομής των δυο διαδρόμων προσαπογείωσης που είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν περίπου το Φεβρουάριο του 2017. Εργασίες για τις οποίες έχουν εκφράσει την ανησυχία τους, τόσο εκπρόσωποι της Fraport-Greece, όσο και φορείς της αυτοδιοίκησης και του τουρισμού, όπως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέλος οι υπέρογκες επιβαρύνσεις για ασφαλιστική κάλυψη σε καταναλωτικά δάνεια
Απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο, με τους καταναλωτές να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα
Αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των τελευταίων 7 ετών και κριτική στην αντιπολίτευση
«Σχεδιάζουμε και εκτελούμε ένα πρόγραμμα πολιτισμού, με δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης, εξωστρέφειας και συνεργασίας», τόνισε η υπουργός
Στο βίντεο με τη χρήση ΑΙ για animation, ο πρωθυπουργός περιγράφει όλα όσα πέτυχε η χώρα
Η λίστα περιλαμβάνει τρόφιμα, βασικά είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Ο υπουργός Επικρατείας παρέθεσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ
Για οργανωμένη και μετρήσιμη παρέμβαση, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών
«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΝΔ κάνει όλα όσα λέει και θα συνεχίσει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Κατέληξε οπαδός της πολιτικής Τσίπρα» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Με μεθοδική δουλειά, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στη Δυτική Αττική», δήλωσε ο Περιφερειάρχης
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη τόνωση της απασχόλησης», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Στόχος να περιοριστούν οι έμμεσες επιπτώσεις του αυξημένου κόστους μεταφορών στην αγορά
Προθεσμία έως 6 Σεπτεμβρίου - Μισθός, πλήρης ασφάλιση και επιδόματα για νέους 15-29 ετών
«Αποκορύφωμα θράσους και έλλειψη επίγνωσης»
Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη διακρατική συμφωνία για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
«Έσχατο μέτρο οι συγχωνεύσεις σχολείων» σημειώνει η υπουργός Παιδείας
Πώς αλλάζει η αεράμυνα της χώρας, ποιες είναι οι ζώνες προστασίας
Πενήντα χρόνια από τη φιλοαραβική στροφή της ελληνικής πολιτικής και διπλωματίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.