Πολιτικη & Οικονομια

Οι «χρυσές κωλοτούμπες» Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ για τις Σκουριές (video)

Ποτάμι: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται για ρυθμική γυμναστική στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331139-685751.jpg
ΑΠΕ

«Είναι σχεδόν βέβαιο πια, πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο κ. Τσίπρας ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς για τους ολυμπιακούς του Τόκιο 2020 στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής. Με απανωτές κωλοτούμπες, που θα ζήλευε και ο Ιωάννης Μελισσανίδης συνεχίζεται το πρόγραμμα της κυβέρνησης, με prime time σίριαλ των Σκουριών» αναφέρει το Ποτάμι σε σχόλιό του με τίτλο «χρυσές κωλοτούμπες».

Επίσης αναφέρει «Έπεσε η υπογραφή από τον κ. Σταθάκη και πλέον η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός μπορεί να εγκαθιδρύσει μονάδα εμπλουτισμού στις Σκουριές. Οι άλλοτε επαναστάτες κύριοι Τσίπρας, Σκουρλέτης, Σταθάκης και φυσικά η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ιγγλέζη που σήμερα συνηγόρησαν στην απόφαση υπέρ του Ελληνικού Χρυσού, μέχρι πρότινος οργάνωναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εναντίον της επένδυσης.

Και αν μας πουν ότι πλέον οι όροι είναι ότι η εταιρεία θα σέβεται το περιβάλλον ας μας απαντήσουν γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα αφού αυτή ήταν η λύση; Τι άλλαξε; Τι έγινε πίσω απ τις κουρτίνες; Μήπως η (ψευτο)επανάσταση της Κυβέρνησης σταματάει εκεί που ξεκινάει η καρέκλα και τα συμφέροντα;

Για του λόγου το αληθές...» Και παραθέτει τα σχετικά ντοκουμέντα: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ