Πολιτικη & Οικονομια

Νέο «Nein» από τον Σόιμπλε για το χρέος

Επιμένει ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται ελάφρυνση

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331039-685542.jpg

Επιμένει στην άποψή του ότι όποιος μιλά για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους αποθαρρύνει τους Έλληνες να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, στον απόηχο της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε Αθήνα και Βερολίνο, ο κ. Σόιμπλε είπε σε εκδήλωση στη Βιέννη:  «Όποιος μιλάει τώρα για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους αποθαρρύνει εκείνους που θέλουν μεταρρυθμίσεις».

Υπενθυμίζεται ότι και την Τετάρτη δήλωσε στην εφημερίδα «Passauer Neue»: «Όποιος λέει ότι “εμείς θα μειώσουμε το χρέος σου”, τότε προσφέρει κακή υπηρεσία στην Ελλάδα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού
Ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού: «Με πονάει που πρέπει να σου πω οριστικό "καληνύχτα"»

«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY