Πολιτικη & Οικονομια

Πλεύρης: Κατάσταση κρίσιμη, αλλά σταθερή

Πληροφορίες και ιατρικό ανακοινωθέν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330984-685323.jpg

Κρίσιμη αλλά σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 39άχρονου δικηγόρου και πρώην βουλευτή κ. Θανάση Πλεύρη, που  νοσηλεύεται με σήψη για πέμπτη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του «Ιατρικού Κέντρου Αθηνών».

Ο άρρωστος είχε  κάνει  αγγειοχειρουργική επέμβαση κιρσού  στην ιδιωτική κλινική «Mediterraneo» και αργότερα παρακέντηση στο «Λαϊκό»  νοσοκομείο. Εικάζεται ότι σε κάποια από τις φάσεις αυτές «άρπαξε» νοσοκομειακό μικρόβιο. Στη συνέχεια πήγε στο τρίτο νοσοκομείο, στη ΜΕΘ του οποίου βρίσκεται σήμερα και όπου μέχρι στιγμής ο οργανισμός του και η μηχανική υποστήριξη τον στηρίζουν. Νεότερο ανακοινωθέν από το «Ιατρικό Κέντρο», μετά την αρχική εισαγωγή του, δεν υπήρξε.

Το «Mediterraneo» ανακοίνωσε χτες Τετάρτη:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης υπεβλήθη σε μία προγραμματισμένη από τον θεράποντα ιατρό του μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό κάτω άκρο, πριν από 4 εβδομάδες περίπου.

Μετά από ολιγόωρη παραμονή εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση, διατυπώνοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των παρασχεθεισών υπηρεσιών μας» και ξεκαθαρίζεται πως «η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε στο Mediterraneo Hospital. Για την άσχημη εξέλιξη της ενημερωθήκαμε αιφνιδιαστικά μέσα από δημοσιεύματα.

Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ. Πλεύρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική κλινική, 22 ημέρες αργότερα. Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε Δημόσιο ή άλλο ιδιωτικό Νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την εξέλιξη της υγείας του κ. Πλεύρη, συμπάσχουμε με την αγωνία των οικείων του και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.