Πολιτικη & Οικονομια

Σούζαν Σάραντον: Δεν ψηφίζω με το αιδοίο μου (video)

H σταρ του Χόλιγουντ παθαίνει Ζίζεκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
'I don't vote with my vagina': Susan Sarandon on not backing Hillary Clinton - BBC Newsnight

Σε συνέντευξή της στο BBC η Σούζαν Σάραντον ρωτήθηκε για τις εκλογές στις ΗΠΑ και μεταξύ άλλων εξήγησε το λόγο που δεν θα ψηφίσει Χίλαρι Κλίντον. 

Δεν ήταν μη αναμενόμενη εξέλιξη καθώς εδώ και αρκετί καιρό η σταρ έχει ταχθεί κατά των Δημοκρατικών και ιδίως της Χίλαρι. Σε μια κατάσταση αλά Ζίζεκ (απλά χωρίς τον Τραμπ) η Σάραντον εξήγησε δεν ψηφίζει με το αιδοίο της και δεν θεωρεί την υποψήφια των Δημοκρατικών την «κατάλληλη γυναίκα» για τη συγκεκριμένη δουλειά. 

Η ίδια υποστηρίζει την παράταξη του Τζιλ Στέιν και τόνισε ότι κανείς από τους Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη της και ως εκ τούτου, δεν σκοπεύει να ψηφίσει κανέναν από τους δύο.

«Θέλω την κατάλληλη γυναίκα. Υπάρχουν σπουδαίες γυναίκες που μπορούν να ηγηθούν του μεγάλου μας κράτους» είπε και πρόσθεσε «Δεν γνωρίζω πως αισθάνεστε για την παρουσία μίας γυναίκας υποψήφιας, αλλά εγώ δεν ψηφίζω με το αιδοίο μου. Αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο και δεν επιθυμώ να ξοδέψω άλλο τον χρόνο μου για να συζητώ για τους Κλίντον και Τραμπ».

«Ανησυχώ για τους πολέμους, ανησυχώ για τη Συρία, ανησυχώ για όλα συμβαίνουν. Ανησυχώ για το περιβάλλον», τόνισε η διάσημη ηθοποιός, θέλοντας να αναδείξει τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον πλανήτη τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ