Πολιτικη & Οικονομια

Παππάς: Πήγα στη Βενεζουέλα για να πάρω προϊόντα για τα σούπερ μάρκετ

«Η ΝΔ προσπαθεί με αποτυχία να με στοχοποιήσει»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο ταξίδι το οποίο τον θέλει το ρεπορτάζ του Ιάσονα Πιπίνη για τον «Ελεύθερο Τύπο» να έκανε 16 μήνες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτήσει την εξουσία στη Βενεζουέλα παρέα με τον Κύπριο δικηγόρο των Panama Papers, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας σε συνέντευξή του στον Real FM ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το ταξίδι όχι μόνο πραγματοποιήθηκε, αλλά και ότι σε αυτό συμμετείχαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μια επίσκεψη που είχε στόχο να διερευνηθεί η δυνατότητα επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Βενεζουέλα, αλλά και να προμηθευτεί η Ελλάδα προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της χώρας.

«Το ταξίδι έχει γίνει τότε και συμμετείχαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε μια διερεύνηση αν ο αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να επισκεφτεί τη Βενεζουέλα. Και εξετάστηκε η αγορά προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό. Δεν είναι τυχαία η συζήτηση. Είναι μια προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ΝΔ σε βάρος του, με αφορμή δημοσίευμα, σημείωσε: «Στη θέση αυτή βρίσκομαι όχι γιατί απολαμβάνω την εμπιστοσύνη της ΝΔ, αλλά την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού». Καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής του και υπογράμμισε ότι σήμερα είναι η μέρα για το ΕΣΡ.