Πολιτικη & Οικονομια

Ο Παππάς αναστέλλει την επίμαχη διάταξη μεταφοράς των αρμοδιοτήτων από το ΕΣΡ στη ΓΓΕΕ

Σε μια προσπάθεια να αποκλιμακώσει το κλίμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329155-680610.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Σήμερα φέρνουμε στη Βουλή τη διάταξη για την αναστολή του άρθρου 2Α, το οποίο μετέφερε τις αρμοδιότητες για τη διεξαγωγή από το ΕΣΡ, που δεν υπήρχε τότε, στον υπουργό Επικρατείας. Θα προχωρήσουμε στη συνολική αλλαγή του νόμου 4339/15, για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών μόλις δημοσιοποιηθεί το σκεπτικό της σχετικής απόφασης του ΣτΕ» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM.

«Αυτή τη στιγμή παρανομούμε όλοι μαζί, γιατί δεν έχει παραταθεί και το καθεστώς της προσωρινής άδειας, με απόφαση του ΣτΕ από το 2010» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παππάς και κάλεσε τη ΝΔ, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης, να διευκρινίσει ποιες διατάξεις του νόμου θέλει να καταργηθούν. 

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι αν τελικά σήμερα αποφασιστεί η συγκρότηση του ΕΣΡ, ο επόμενος διαγωνισμός θα γίνει από το Εθνικό Συμβούλιο ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δεν επιθυμεί να συγκροτηθεί και χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τα πρόσωπα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.