Πολιτικη & Οικονομια

Mερικές στιγμές του Β.Πολύδωρα που η κυβέρνηση θα ήθελε να ξεχάσουμε, από την υποστήριξη στην Χ.Α. μέχρι τον Στρατηγό Άνεμο

 Έργα και ημέρες του πρώην Υπουργού της ΝΔ και νυν μνηστήρα της κυβέρνησης 

114980-643438.jpg
Ελίζα Συναδινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329053-680405.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Εκτός από το αστειάκι με τη Γράνα, ας ρίξουμε μια ματιά στα έργα και τις ημέρες του Βύρωνα Πολύδωρα, πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και νυν εκλεκτού της κυβέρνησης που τον προορίζει για πρόεδρο του ΕΣΡ.  

Κι επειδή στην πολιτική σε ορίζουν οι εχθροί αλλά και οι φίλοι σου, ας ξεκινήσουμε με το τι γράφει σήμερα το γνωστό για τις απόψεις του site Olympia.gr

Και το όνομα αυτού, ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ!

Ένας ευπατρίδης της πολιτικής που πολεμήθηκε από τους νταβατζήδες. Να δούμε τώρα αν θα τολμήσει η παρέα Μητσοτάκη να καταψηφίσει και με ποιά δικαιολογία.

Μερικές στιγμές από την μέχρι τώρα πορεία του «έντιμου ευπατρίδη της πολιτικής»:

19/04/2014 newsbomb.gr «Όχι στον Σταύρο Δήμα» (με τα γνωστά αποτελέσματα)

Βροντερό «ΟΧΙ» κι από τον Πολύδωρα

Με ένα βροντερό ΟΧΙ σε άρθρο του σε εφημερίδα, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας βάζει ταφόπλακα στις όποιες κυβερνητικές ελπίδες για ψήφιση Προέδρου Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή.

 

14 Απριλίου 2014, στο ίδιο μέσο «Κόμμα με το Νίκο το Νικολόπουλο και τον Παναγιώτη τον Ψωμιάδη» (...)

Προοπτικές να καταγράψει ισχυρή παρουσία στις επικείμενες ευρωεκλογές έχει, πλέον, η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό, το κόμμα που συγκρότησαν οι Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης. Μετά το Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος προσχώρησε προ εβδομάδων, σήμερα ανακοινώνεται και η συνεργασία του Παναγιώτη Ψωμιάδη!

 

1/7/2013 ΕΘΝΟΣ On Line «Μας έπιασε η ευαισθησία με τη Χρυσή Αυγή... »

Βόμβα Πολύδωρα: Συνεργασία ακόμα και με τη Χρυσή Αυγή - Αποδοκιμάζει η ΝΔ

Eρωτηθείς αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία ακόμα και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε επί λέξη... «Βεβαίως και με την Χρυσή Αυγή. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης».

08/08/2012 skai.gr  «διορισμός της κόρης του στη Βουλή»

Αίσθηση από την απόφαση Πολύδωρα να διορίσει την κόρη του στη Βουλή

Είκοσι τέσσερις ώρες έμεινε πρόεδρος της Βουλής ο Βύρων Πολύδωρας, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε στο να διορίσει την κόρη του σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής. 

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας της Κυβέρνησης, με αριθμό 344, 23/7/2012, ενώ την είδηση έφερε στο φως η εφημερίδα «Τα Νέα».

 

26/08/2007 in.gr  «ασύμμετρη απειλή» και «στρατηγός άνεμος»

Αθήνα

Για «ασύμμετρη απειλή» κατά της Ελλάδας έκανε λόγο την Κυριακή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας, απαντώντας σε ερώτηση για τις πυρκαγιές -η κυβέρνηση αποδίδει την τραγωδία σε οργανωμένο σχέδιο.

«Ο στρατηγός άνεμος ορίζει πολλά πράγματα για τη δράση μας, κυρίως των αεροπλάνων» δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας αναφερόμενος στην καταπολέμηση των πύρινων μετώπων που εδώ και τέσσερις ημέρες κατακαίνε την Ελλάδα.

17/11/2006 «υπόθεση ζαρντινιέρα»

Ο τότε υπουργός Δημοσίας Ταξης Β. Πολύδωρας υποστήριξε αρχικά για την ΕΛ.ΑΣ. ότι είδε"επαγγελματισμό, μεθοδικότητα, σχέδιο και εφαρμογή του, ψυχραιμία και αυτοματισμό στη δράση, που είχαν ως εακόλουθο την επιτυχία". (cnn.gr).

Παραπάνω το βίντεο που διαφαίνονται καθαρά ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα, το σχέδιο και η εφαρμογή του. Και κυρίως η ψυχραιμία. 

20/05/2006, Εθνος

Β. Πολύδωρας: Για όλα φταίνε οι... Πακιστανοί

Στην αγωνιώδη προσπάθεια της κυβέρνησης να βρει άλλοθι στην υπόθεση των απαγωγών Πακιστανών, ο υπουργός Δημόσιας Tάξης B. Πολύδωρας δεν δίστασε να στρέψει τις ευθύνες σε ομοεθνείς τους που επιδίδονται, όπως είπε, στο...σπορ των απαγωγών.

Αυτές ήταν μερικές από τις στιγμές του Β. Πολύδωρα που η κυβέρνηση θα ήθελε ενδεχομένως να ξεχάσουμε- αλλά δυστυχώς για όλους τις θυμόμαστε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ