Πολιτικη & Οικονομια

Διαπλοκή και διαφθορά στα έδρανα της Βουλής

Πολεμικό το κλίμα μεταξύ Τσίπρα-Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326972-675339.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Στις 14:30 αρχίζει στην ολομέλεια της Βουλής η προ ημερησίας συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί σε υψηλούς τόνους, ενώ βέβαιη θεωρείται η αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συζήτηση πραγματοποιείται μετά από αίτημα που είχε καταθέσει ο πρωθυπουργός και διεξάγεται σε κλίμα σφοδρής πολιτικής σύγκρουσης που έχει διαμορφωθεί όλες τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ, με επίκεντρο τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τη Δικαιοσύνη. «Μη νομίζετε ότι θα αποδράσετε. Θα έρθετε να μιλήσετε εδώ με ονοματεπώνυμα και με διευθύνσεις, μπροστά στον ελληνικό λαό, ενώπιος ενωπίω» είχε εξάλλου πει ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέγαρο Μαξίμου
Η πολιτική των μετρήσεων και η επιστροφή της σταθερότητας

Πώς η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, η στάση της κυβέρνησης και η μετατόπιση της κοινής γνώμης επαναφέρουν το δίλημμα της κυβερνησιμότητας στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY