Πολιτικη & Οικονομια

Έβρεξε φυλλάδια στα έδρανα της Βουλής: «Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα» (εικόνες)

Τα πέταξαν οι Στάθης Λεουτσάκος και ο Θανάσης Πετράκος της ΛΑΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325817-672367.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα», έγραφε το φυλλάδιο που προσγειώθηκαν στα έδρανα της Ολομέλειας της Βουλής. Τα φυλλάδια πέταξαν οι Στάθης Λεουτσάκος και Θανάσης Πετράκος από τα θεωρεία της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Έβρεξε φυλλάδια στα έδρανα της Βουλής

Τα δύο στελέχη της Λαϊκής Ενότητας συμπεριέλαβαν κι ένα απόσπασμα από βιβλίο του Νομπελίστα συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος...» γράφει το απόσπασμα από βιβλίο του Σαραμάγκου και καταλήγει: «Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την «...» την μάνα που σας γέννησε».

Έβρεξε φυλλάδια στα έδρανα της Βουλής

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γοητεία της ακύρωσης του άλλου και της πραγματικότητας
Η γοητεία της ακύρωσης του άλλου και της πραγματικότητας

Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πολιτική γραμμή του κόμματος το γεγονός ότι έχασε, ούτε φυσικά υπονοεί κάτι τέτοιο ο συναγωνιστής Θ. Μαργαρίτης. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένας άλλος «αρχηγός»

Κεντροαριστερά: Να ενωθούμε για να γυρίσουμε στα παλιά;
Κεντροαριστερά: Να ενωθούμε για να γυρίσουμε στα παλιά;

«Η επιστροφή σε σχήματα και ιδεοληψίες του αλήστου μνήμης παρελθόντος δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ανάκαμψης για το κόμμα που (θέλει να) εκπροσωπεί τη φιλελεύθερη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα»

Podcast «50 χρόνια Μεταπολίτευση»: Νίκος Παναγιώτου και Χρήστος Φραγκονικολόπουλος συζητούν με τον αναπληρωτή καθηγητή Σωτήρη Πετρόπουλο για το κράτος και την κοινωνία πολιτών
Podcast 50 χρόνια Μεταπολίτευση: Το κράτος και η κοινωνία των πολιτών

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σωτήρης Πετρόπουλος συζητά με τους καθηγητές Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο και Νίκο Σ. Παναγιώτου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.