Πολιτικη & Οικονομια

Στ. Θεοδωράκης για τον ΣΥΡΙΖΑ TV: Μπήκατε σε μεγάλη ταλαιπωρία για ένα κανάλι

«Υπήρχε ένας απλούστερος δρόμος. Ο δρόμος του κ. Λεβέντη, του φίλου του κ. Τσίπρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325816-672358.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Επίθεση για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στην κυβέρνηση και στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτρούμενα για την δόση των 2,8 δισ. ευρώ. 

«Μπήκατε σε μεγάλη ταλαιπωρία για να κάνετε ένα ΣΥΡΙΖΑ TV. Υπήρχε ένας απλούστερος δρόμος. Ο δρόμος του κ. Λεβέντη, του φίλου του κ. Τσίπρα. Μπορούσε να σας εξηγήσει πώς καταπατά κανείς μια συχνότητα, πώς κάνει ένα κανάλι χωρίς λεφτά, χωρίς εφορίες, χωρίς ασφάλιση, χωρίς ΙΚΑ-μικα και τα σχετικά. Και αν το κανάλι δεν πηγαίνει καλά. Θα σας εξηγήσει και πώς το πουλάς κιόλας και πως κερδίζεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

«Το περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα έχει γίνει βαρίδι στα πόδια σας. Αλλά το αληθινό πρόβλημα δεν είναι ότι πιστεύατε ότι είχατε ηθικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων, γιατί για να είμαστε ειλικρινείς ποτέ δεν το πιστέψατε. Το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζετε να πιστεύετε ότι η ελληνική κοινωνία έχει αυτή ένα πνευματικό μειονέκτημα. Εν ολίγοις περνάτε τους ψηφοφόρους για χαζούς», υποστήριξε ο Στ. Θεοδωράκης. Πρόσθεσε ότι «κάνετε τώρα πως δεν ξέρετε την οικογένεια Καλογρίτσα. Δεν είναι έντιμο. Τους βάλατε μπροστά τους ανθρώπους και τώρα δεν λέτε καθαρά ούτε το όνομα τους: Καλογρίδας – Καλοβίδας - Κατσαβίδας. Πώς ακριβώς τον έλεγαν  τον υπερθεματιστή σας;».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ