- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τριπλασιασμός των επιβατών της Olympic Air στην Πάρο τον Αύγουστο
Τον 1ο μήνα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου
Τριπλάσια η επιβατική κίνηση της Olympic Air στην Πάρο τον Αύγουστο, πρώτο μήνα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου που επέτρεψε την χρήση μεγαλύτερων αεροσκαφών. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2016, η Olympic Air μετέφερε 18.725 επιβάτες, τριπλάσιους σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015.
Η Olympic Air υποστήριξε τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου με μεγαλύτερα αεροσκάφη, περισσότερες συχνότητες, αλλά και απευθείας σύνδεση με την Θεσσαλονίκη. Επίσης, για να αποκτήσει δυναμική ως προορισμός η Πάρος, προσφέρθηκαν μέσα στον Αύγουστο περισσότερες από 10,000 θέσεις με 39 & 55 ευρώ από την Πάρο και την Αθήνα αντίστοιχα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN και της Olympic Air, κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε: «Πρώτος μήνας λειτουργίας του νέου αεροδρομίου της Πάρου και ήδη έχουμε τριπλάσια κίνηση. Βλέπουμε ακόμη τα πρώτα μόνο δείγματα της προοπτικής του προορισμού. Το 2017 με επαρκή χρόνο για προπωλήσεις και δια-συνδεσιμότητα με όλο το δίκτυο εξωτερικού της ΑEGEAN από την Αθήνα, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά. Η αποτελεσματική συνεργασία με την ΥΠΑ για την εκτέλεση του έργου του τερματικού σταθμού, με χρηματοδότηση και επίβλεψη της εταιρείας μας σε μόνο 102 ημέρες, αποδίδει ήδη σημαντικά. Είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε στην απελευθέρωση της αναπτυξιακής δυναμικής της Πάρου». Επιπλέον ο κ. Γερογιάννης δήλωσε: «Κρίνοντας το καλοκαίρι του 2016 για όλο μας το δίκτυο, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα με αδύναμο Μάιο και κυρίως Ιούνιο που επηρέασαν αρνητικά την πορεία του πρώτου εξαμήνου, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είχαν ικανοποιητική πορεία σε πληρότητες και ανάπτυξη της κίνησης. Παράλληλα και η δυναμική των προ-κρατήσεων, για το κλείσιμο της σαιζόν, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου διαμορφώνεται θετικά τόσο σε παλιότερους, όσο και στους νέους προορισμούς του δικτύου μας».
Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση του νέου διαδρόμου της Πάρου από το ελληνικό δημόσιο, η Olympic Air υπήρξε φορέας εκτέλεσης και χρηματοδότησης του έργου ολοκλήρωσης και λειτουργίας του σταθμού επιβατών, αλλά και των έργων υποδομής του νέου αερολιμένα Πάρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα Κίμων, οι δύο ηγέτες επικυρώνουν τη νέα αμυντική συμφωνία
Στο κατάστρωμα της νέας ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού οι δύο ηγέτες πριν τις υπογραφές στο Μαξίμου
Στον Πειραιά οι δύο ηγέτες για την επιθεώρηση του νέου αποκτήματος του Πολεμικού Ναυτικού
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
«Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Γαλλία και ζήτω η φιλία μεταξύ των δύο χωρών» είπε ο Γάλλος πρόεδρος
«H χώρα μετατρέπεται σε κόμβο ψηφιακής καινοτομίας και ΤΝ», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Η συνολική μέγιστη επιδότηση ξεπερνά τα 125.000.000 ευρώ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει επίσημο δείπνο - Ποιοι δίνουν το παρών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.