Πολιτικη & Οικονομια

Πάγκαλος: Ο Πολάκης είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ

Και περιγραφή μέσω twitter πώς «ξαναβασάνισε» ο υπουργός επιβάτες πτήσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
324568-669281.jpg

Δηκτικό σχόλιο έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος,  Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο Θόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε στην παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ, στις επιθέσεις Πολάκη αλλά και στα «καψόνια» σε επιβάτες πτήσεων.

Για τον Τσίπρα, με αφορμή την απάντησή του στη δημοσιογράφο του ALPHA Ευαγγελία Τσικρίκα,ο Πάγκαλος είπε: «Τα παιδιά μεταξύ 2 και 5 ετών αναζητούν τα όριά τους. Κάπου πρέπει να τα συναντούν. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συναντήσει ποτέ τα όριά του».

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, «κανείς δεν έχει το δικαίωμα, όταν προσφέρεται για τέτοιου είδους διαδικασίες, όπως είναι μία συνέντευξη Τύπου, να χάνει την ψυχραιμία του».

Για τον Πολάκη

«Ο Πολάκης νομίζω ότι είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ, από την ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες, οι οποίοι ανεπτύχθησαν παντού, υβρίζοντας και συκοφαντώντας. Υφυπουργός Υγείας ήταν, είχε όλα τα δεδομένα για να περάσει απαρατήρητος», σημείωσε. 

Παράλληλα μέσω twitter περιέγραψε τα «καψόνια» του υπουργού Πολάκη σε επιβάτες με τις καθυστερήσεις στις πτήσεις. 

Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες και το είχαν αποκαλύψει Τα Νέα. 

«Η πιλότος ανακοινώνει μικρή καθυστέρηση, υπάρχουν λέει μερικοί επιβάτες από ανταπόκριση που θα χρειαστεί να τους περιμένουμε δέκα λεπτά και ζητάει συγγνώμη» αναφερόταν στη στήλη των «Νέων». 

Και συνέχιζε: «Σε περίπου 15 λεπτά, όντως, έρχονται οι επιβάτες που περιμέναμε. Αλλά είναι προφανές ότι δεν επρόκειτο για επιβάτες πτήσης. Διότι η ομάδα των επιβατών ήταν συνεκτική, όλοι μαζί, και επικεφαλής τους ήταν ένας γνωστός μας. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλιστα θα ταξίδευε στην οικονομική θέση (όλα είναι, τελικά, θέμα επικοινωνίας). Τον Πολάκη είχαμε δει νωρίτερα στην τηλεόραση να "αντιμετωπίζει" διαδηλωτές, όχι π.χ. στην εκλογική του περιφέρεια αλλά στο υπουργείο του στην Αριστοτέλους. Άρα, απλώς είχε καθυστερήσει - και επειδή ήταν ο υπουργός και η παρέα του το αεροπλάνο τους περίμενε. Το περιστατικό είναι ασήμαντο. Αλλά είναι ενδεικτικό μιας νοοτροπίας που κατά κόρον είχε δοξαστεί στο παρελθόν, τα χρόνια της αλήστου μνήμης Ολυμπιακής - και όλοι ξέρουμε που οδήγησε τη χώρα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ