Πολιτικη & Οικονομια

Παππάς: «Η Ελλάδα έγινε πλουσιότερη»

Εξυμνεί λυρικά καιτο προσωπικό της τηλε - δημοπρασίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
323892-667363.jpg

«Η Ελλάδα, μετά το διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έγινε πλουσιότερη. Δεν αναφέρομαι μόνο στο τίμημα των 246 εκατομμυρίων ευρώ που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εποχή. Αναφέρομαι στην τεχνογνωσία η οποία συσσωρεύτηκε».

Τα παραπάνω ανέβασε  ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού τα μέλη της  Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και Ενστάσεων για τις τηλεοπτικές άδειες επισκέφτηκαν χτες Τετάρτη το Μέγαρο Μαξίμου.

Και συνέχισε με λυρικούς ύμνους για όσους έκαναν τη δουλειά:

«Και βεβαίως και πάνω απ’ όλα, μιλώ για το ανθρώπινο δυναμικό που έφερε σε πέρας αυτή τη δοκιμασία.

Μιλώ για τους εργαζόμενους.

Εργαζόμενους στο δημόσιο που τόσο έχουν λοιδορηθεί κατά καιρούς.

Για αυτούς τους ανθρώπους που, με αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική απολαβή, κινητοποιήθηκαν και εμπνεύστηκαν ώστε να οργανώσουν μια απόλυτα άρτια διαδικασία.

Έναν διαγωνισμό που αποτελεί πλέον πρότυπο, για το αδιάβλητο της διαδικασίας αλλά και για το τελικό τίμημα.

Όλα έγιναν χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν υπολόγισαν σωματική κόπωση, δεν έδωσαν καμία σημασία στις σειρήνες, σε πιέσεις, ακόμη και στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Επιστήμονες λαμπροί, με πτυχία που αν τα συγκεντρώσεις όλα μαζί θα χρειαστείς φορτηγό για να τα κουβαλήσεις, οι οποίοι σήκωσαν ψηλά τη φανέλα της πατρίδας μας.

Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κινητοποίησε μια οικονομική απολαβή. Τους ενέπνευσε η ίδια η αίσθηση του καθήκοντος να προασπιστούν το δημόσιο συμφέρον.

Τους ευχαριστώ έναν-έναν, προσωπικά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ταχυδρόμος των ευρωεκλογών χτυπάει πάντα μια φορά
Ο ταχυδρόμος των ευρωεκλογών χτυπάει πάντα μια φορά

«Η Ευρώπη σε πολλά σταυροδρόμια, παλεύει με τους δαίμονες και τις αντιφάσεις της. Η Ελλάδα, πάλι, είναι πιο ξέγνοιαστη. Αντί να πάει να ψηφίσει, πάει για μπάνιο. Αιώνιο ελληνικό καλοκαίρι»

Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο
Ρεπορτάζ για τη γραφειοκρατία: Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο

«Η γραφειοκρατία είναι γραφειοκρατία. Νομοθετείται από άσχετους μανδαρίνους και προωθείται από υπουργούς, οι οποίοι αντιδρούν φοβικά στους κατά καιρούς πανικούς, εξίσου άσχετων τηλεπερσόνων»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.